Utenfor kontoret

Siden forrige uke har det skjedd mye utenfor kontoret. Jeg har blitt introdusert for nye ansikt, både gjennom Case Sessions på Media City og lunsj med Norges eneste tekstdoktor. 

 

Lunsj med tekstdoktor

Det er alltid hyggelig å møte nye mennesker, spesielt når Line har snakket så varmt om de på forhånd. På tirsdag hadde vi nemlig lunsj med tekstdoktor Christine Calvert. En utrolig kul dame, som skaper mye latter og god stemning. Jeg synes det er så koselig at Line introduserer meg for nye personer, og at det blir gjort over en god lunsj i lystig lag gjør det enda bedre.

 

SRF Case Sessions

På onsdag dro jeg og Christine, som er intern hos Arrangøren, på SRF Case Sessions på Media City. Syv ulike byråer presenterte sine beste caser, der vi hadde muligheten til å plukke ut de fire vi hadde mest lyst til å høre. Det var veldig interessant å se hvordan andre bedrifter arbeider fra start til slutt med et oppdrag, og hvorfor de har gjort som de har gjort. Presentasjonene dro meg virkelig inn i det kreative hjørnet, som resulterte i at notatboken ble godt brukt. Det var et utrolig innholdsrikt og spennende arrangement. Vi kom ut fra Media City med ny kunnskap og masse inspirasjon.

 

Teammøte

Da var tiden kommet for at Karen og jeg skulle pitche inn ideer og innspill til nettsiden for resten av teamet. Det var utrolig gøy å dele tanker og meninger, og ikke minst veldig spennende å høre hva de andre tenkte. Når man snakker til en så hyggelig og smilende gjeng som teamet i Mana, er det ikke noe problem å komme med innspill og nye tanker. Jeg gleder meg til å delta videre i prosessen og jeg klarer nesten ikke å vente til det endelige resultatet er ferdig.

 

Camilla Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *