Ute av komfortsonen

Den siste uken har det vært fokus på Mana sine sosiale medier, nærmere bestemt Instagram og nettsiden. Dette er første gang i løpet av mitt internship der jeg har følt at jeg virkelig har gått utenfor komfortsonen og kommet med innspill til endringer.

 

Instagram

Endelig har vi fått ikoner til høydepunktene på Instagram-profilen. Vi benyttet blåfargen til Mana, og satte på symboler som representerer innholdet til hver kategori. Det ga en god flyt og balanse i profilen, som vi igjen ønsker å videreføre til nettsiden. Ettersom vi ble så fornøyde med resultatet, har vi begynt å gjøre det på profilen til noen av kundene til Mana også.

 

Utenfor komfortsonen

Nettsiden til Mana er under utbedring. På torsdag satt jeg igjen med Karen, vår nye grafiske designer, for å brainstorme og komme med nye løsninger til oppsettet. Jeg var egentlig ferdig for dagen, men jeg klarte ikke la være å delta i utviklingen. Vi startet med se på nettsiden og undersøke hva som eventuelt kunne endres for å gjøre den mer oversiktlig. Men når man ser på et tidligere produkt er det vanskelig å løsrive seg fra det gamle oppsettet. Vi trengte nye ideer til hvordan nettsiden skal utformes. Jeg dro derfor frem post-it lapper, penn og papir. Sammen kom vi opp med et helt nytt oppsett som enkelt skulle forklare hvilke tjenester Mana tilbyr. Jeg må ærlig si at jeg ble fornøyd med resultatet, men jeg var nysgjerrig på hvordan det nye forslaget kom til å bli tatt imot.

Line skulle holde foredrag i Oslo på fredag, så hun var ikke på kontoret den dagen. Jeg lot derfor alle skissene og notatene ligge på pulten da jeg dro, så hun kunne se på det på mandagen. Ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er på hva hun kommer til å mene om utkastet, men jeg gleder meg til neste teammøte der jeg skal pitche inn ideen for henne. Dette er første gang jeg som intern har kommet med nye ideer og innspill til endringer, og følt at jeg virkelig har gått utenfor komfortsonen min.

 

Styret er satt!

Rekrutteringsprosessen er ferdig og det nye styret i Kommunikasjonsutvalget er endelig satt. Jeg gleder meg til å komme i gang med utvalget og bli kjent med resten av teamet. Fremover kommer det til å bli mye teambuilding og workshop. En gruppe som trives sammen, jobber bra sammen. Det er så viktig for at et team skal fungere optimalt og levere best mulige produkter. Dette kommer til å bli et kjempebra år og jeg gleder meg til alt som er i vente. Jeg har allerede anvendt kunnskap jeg har tilegnet meg på internshipet hos Mana i utvalget. På bare kort tid har jeg lært så utrolig mye, og det stopper ikke her. Internshipet har blitt høydepunktet i hverdagen, og jeg lærer noe nytt for hver eneste dag jeg er her.

 

Camilla Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *