Første fotooppdrag

Den siste uken har flydd forbi og det har skjedd mye siden forrige blogginnlegg. Jeg har fått nøkkel til kontoret, fått tilgang til Instagram og jeg har vært på mitt første fotooppdrag!

 

En del av teamet

Denne uken fikk jeg tilgang til Instagram-kontoen til Mana og ikke minst: nøkkel til kontoret! Det hadde jeg ikke forventet i det hele tatt, men jeg setter så utrolig stor pris på tilliten de har vist meg. Det gjør at jeg føler meg som en del av teamet, og ikke bare som en midlertidig «ansatt». Det var en god og litt rar følelse, da Line ga meg nøkkelen og gikk for dagen. Da var det bare å sette på musikk, ta frem Snapchat og vise vennene mine at jeg satt alene på kontoret og arbeidet en onsdagskveld.

 

Fotooppdrag

På fredag dro jeg og Silje på Clarion Hotel Admiral, som er en av kundene til Mana. Oppgaven var å ta bilder i restauranten og på et av hotellrommene. Selv om jeg har vært på fotooppdrag tidligere, var jeg spent på hvordan det kom til å gå. Jeg fikk veldig frie tøyler, så jeg kunne bare leke meg frem med motiv. Det var så gøy å være på et ordentlig fotooppdrag for en kunde. Bare det å vite at bildene har et formål og skal brukes på sosiale medier har vært en stor inspirasjon. Ikke var det vanskelig å ta fine bilder der heller. Hotellet var nydelig og gjennomført til hver minste lille detalj.

 

Ny uke, nye muligheter

Den siste uken har det vært en del å gjøre. Ved siden av internshipet har jeg hatt en intensiv uke med Tekstforfatterkurs på skolen, i tillegg til at jeg er midt i rekruttering av utvalget. Til tross for at det har vært en hektisk uke, har det vært veldig lærerikt og spennende. I travle perioder har jeg lært å sette pris på mulighetene jeg har fått. Istedenfor å tenke «i dag må jeg», har jeg endret tankegangen min til «i dag får jeg». Når man er så heldig at man har noe å fylle hverdagen med, burde man ikke se på det som stress, men være takknemlig for at man har fått muligheten. Jeg er klar for en ny uke, med nye oppdrag og spennende prosjekter!

 

Camilla Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *