Hils på vår intern, Denise!

Visste du at Denise har drevet med taekwondo, dans og piano, er halvt canadisk og har svennebrev som mediegrafiker? Les videre for å bli enda bedre kjent med vår nye intern, Denise.

Denise er 23 år gammel og kommer fra den lille sørlandsbyen, Lillesand. Hun har alltid likt å være kreativ, og har holdt på med alt fra tegning, dans og musikk til det mer digitalt visuelle som foto, video og grafikk. Da Denise skulle velge videregående utdanning sto valget mellom Musikk, Dans og Drama eller Medier og Kommunikasjon. Valget falt først på Drama, noe hun fort angret på. Det tok ikke lang tid før hun byttet over til Medier og Kommunikasjon. Dette er hun veldig glad for den dag i dag.

Lærling i mediegrafikerfaget

Mediefaget falt godt i smak hos Denise, og hun ønsket å lære enda mer. Etter videregående begynte hun som lærling hos mediesenteret ved Universitetet i Agder. Her jobbet hun med videoproduksjon, grafikk, animasjon, foto og streaming, hovedsakling i sammenheng med e-læring eller markedsføring. Etter endt lærlingtid fikk hun meget godt bestått svennebrev som mediegrafiker.

Lærling mediegrafiker, intern BI Bergen hos Mana Communication

Student i Bergen

Da lærlingtiden var over, ønsket Denise å flytte vekk fra Sørlandet for å oppleve noe helt nytt. Hun visste tidlig at hun ønsket å kombinere medieerfaringen med noe innenfor markedsføring og/eller ledelse. Etter å ha søkt litt rundt på nettet, falt valget veldig enkelt på studiet «Markedsføringsledelse» ved Handelshøyskolen BI Bergen.

I tillegg til studiene har hun engasjert seg i ulike undergrupper på skolen, hvor hun blant annet har vært kommunikasjonsansvarlig og grafisk designer i kommunikasjonsutvalget, fotograf i skolens nettavis og arrangementansvarlig for skolens bowlinglag.

På fritiden liker Denise å være sosial, trene og være kreativ med alt fra foto, video og grafisk til sminke og klær.

Internship hos Mana Communication

Denise er veldig glad for at hun fikk muligheten til å være intern hos Mana denne høsten. Hun ser på det som en fin mulighet til å få innblikk i arbeidslivet, og gleder seg til å få prøvd ut relevant teori fra skolebenken i praksis. Hun er veldig spent, og ser frem til å lære mye nytt det kommende semesteret. Denise kommer til å være intern sammen med Nicoline, som også studerer Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Ønsker dere å vite mer om Nicoline, kan dere lese mer om henne Her.

Intern BI Bergen hos Mana Communication

Tre kjappe fra Denise

Ja eller nei til ananas på pizza?

Blir nok et soleklart nei fra meg her! Beklager, men frukt hører rett og slett ikke hjemme på pizza.

Det beste med bransjen?

Jeg vil si at det beste med bransjen er at den er nytenkende, kreativ og i stadig endring. Man får muligheten til å tenke utenfor boksen, og jobbe med varierende oppgaver hele tiden. I tillegg får man muligheten til å møte nye spennende mennesker.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

Musikksmaken min varierer fra dag til dag, men sanger som får meg på godt humør er alltid en sikker vinner. De siste ukene har jeg hørt mye på «Laugh Now Cry Later» av Drake og Lil Durk og Seeb sin remix av «Hallucinogenics».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *