Hils på vår nye intern, Nicoline!

Visste du at Nicoline vant BI International Case Competition Open i 2020? Eller at hun flyttet til Bergen uten å noensinne ha vært her før? Les videre for å bli kjent med vår nye intern, Nicoline!

Internship BI Bergen

Nicoline har alltid vært en skaper. Hun elsker å lage ting, som kommer til uttrykk når hun baker, maler, redigerer, sminker og syr. Vennene hennes lo da hun i fjor fortalte at hun skulle på sykurs, men de har senere blitt imponert av at hun har laget alt fra Oktoberfest-kostyme til glitrende jumpsuit til nyttårsaften.

Veien til Bergen

Spørsmålet om «Hva skal du bli?» hadde Nicoline aldri noe klart svar på da hun gikk videregående skole på Oslo Handelsgymnasium. Likevel tenkte hun at et årsstudium i psykologi kunne komme godt med uansett om det var riktig vei videre eller ikke. Hun flyttet vekk fra det kjente og kjære på Nordstrand der hun hadde vokst opp, til Bergen hvor hun aldri før hadde vært.

Selv om Nicoline senere fant ut at psykologi ikke var det riktige studiet for henne, hadde regnbyen kapret hjertet hennes. Hun begynte derfor å studere markedsføringsledelse på BI Bergen. For henne ble markedsføring en perfekt kombinasjon av psykologi sammen med økonomi og ga henne mulighet til å bruke kreativiteten hennes.

Bergen

For å overvinne sin frykt for å holde presentasjoner meldte Nicoline seg på BI Bergen sitt case-lag og representerte skolen i flere konkurranser. BI International Case Competition Open 2020 ble avholdt i Oslo og på hjemmebane seiret laget hennes. At hun trosset frykten imponerte Line og gjorde at hun ble kalt inn på intervju hos Mana Communication. I høst skal hun være intern hos oss!

BI International Case Competition

TRE KJAPPE:

Ja eller nei til ananas på pizzaen?

Egentlig nei, men en sjelden gang får jeg sykt cravings på det. Så nei, men ja.

Det beste med bransjen?

Muligheten til å utfolde meg kreativt gjennom foto, video og tekst. Jeg elsker å lære meg nye ting, så det å jobbe i en bransje som er i stadig forandring synes jeg er gøy.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

Generelt sett alle sanger som trender på TikTok for tiden…

Internship BI Bergen

Denise skal også ha internship hos Mana Communication i høst. Bli kjent med Denise her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *