Mestringsfølelse og progresjon

Nå er det en stund siden sist oppdatering. Med eksamen, utvalget på skolen og andre arbeidsoppgaver i internshipet har det vært mye på timeplanen de siste ukene. Selvom det har vært hektisk, har det vært utrolig lærerikt. Jeg har begynt å kjenne på mestring i arbeidet mitt og progresjon i det jeg leverer. 

 

Film, klipp, ferdig

Noe vi har fokusert litt ekstra på den siste tiden er filmproduksjon. Det er et arbeidsområde jeg virkelig har ønsket å utvikle meg innenfor. Det betyr derfor utrolig mye for meg at Line har gitt meg muligheten til nettopp dette. Jeg arbeider nå med to filmoppdrag for to av kundene til Mana og sitter i disse dager med filmredigering i Premiere Pro. Film er noe jeg synes er utrolig spennende å arbeide med, og det er så gøy å se progresjon i arbeidet jeg gjør. Ikke bare har jeg blitt flinkere til å redigere, men jeg har blitt flinkere til å se hvilke utsnitt og vinkler jeg skal bruke når jeg filmer. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet og høre hva kunden synes om filmene.

 

Digitaldagen 2018

Noe jeg setter utrolig stor pris på som intern i Mana, er at jeg blir invitert på arrangementer. Det gir meg muligheten til å tilegne kunnskap, samtidig som jeg utvide nettverket mitt. I tillegg er det veldig gøy for teamet å gjøre noe sosialt sammen. Forrige uke dro Line, Silje og jeg på Digitaldagen. Det var en dag fylt med gode foredrag, motiverende historier og nydelig mat. To foredragsholdere som imponerte meg litt ekstra var Christoffer Omberg og Marius Røed Wang, som droppet ut av studiet for å satset alt. Historien om hvordan de startet Oslo Business forum var utrolig inspirerende å høre på. Spesielt fordi de delte både oppturer og nedturer som oppstod underveis.

Utvikling

Det sies at en intern går gjennom fire utviklingsfaser gjennom et internship: Forventningsfasen, utforskningsfasen, mestringsfasen og avslutningsfasen. Nå har jeg kommet til den nest siste fasen i utviklingen. Jeg føler jeg får resultater av arbeidet jeg har investert og usikkerheten jeg satt med i starten har forsvunnet. Det er utrolig motiverende å se på produkter jeg leverte i starten, sammenlignet med det jeg leverer til bedriften i dag. Jeg deler uro og tvil åpent i teamet, som jeg ikke hadde gjort uten et så godt team som vi har i Mana.

 

Den siste utviklingsfasen er ikke langt unna og jeg gruer meg til internshipet i Mana er over. Nå som jeg føler at jeg har kommet så godt i gang, innser jeg at det ikke er lenge til jeg er ferdig. Jeg frykter at det gjenstår arbeid som jeg ønsker å gjennomføre, men som jeg ikke rekker å fullføre. Jeg er overhodet ikke klar for å forlate denne bedriften og jeg ønsker å arbeide her etter internshipet er ferdig.

 

Camilla Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *