HVORFOR MANA

 

Alle merkevarer har en digital personlighet og stemme. Hva er din?

Det er helt nødvendig å være tilstede i sosiale medier. Det handler om å forsterke kundeopplevelsen gjennom å skape en sterk relasjon. Bygg lojalitet og gi innhold av verdi for kundene dine.

Hele 84 % sier de sjekker ut bedriften i sosiale medier før de foretar et kjøp. Er du ikke tilstede i digitale medier, vil du heller ikke vurderes. Vi gjør jobben for deg- helt eller delvis. Vi kan fungerer som rådgiver, eller kan være en komplett markedsavdeling til utleie for kortere og lengre oppdrag. Det gir din bedrift lavere kostnader enn å ansette egne markedsansvarlige og tilgang på et helt team med bred kompetanse. Vi har høy ekspertise og et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere som sikrer din virksomhet det beste tilbudet. Det gjør at du og dine medarbeidere kan fokusere på å ta unna økt salg og omsetning, mens vi tar ansvaret for attraktiv kommunikasjon i de kanaler dine kunder treffes best. Vi produserer fristende innhold, skriver blogger med fokus på godt innhold, skaper visuelt attraktive uttrykk og øker engasjementet. Synliggjør din merkevare – etablere deg i sosiale medier, og gi kundene en oppfattelse av bedriften som unik og viktig i digitale medier.  Formidle bedriftshistorien din og skill deg ut gjennom attraktivt innhold. Vi tilbyr også videoproduksjon, animasjon og fotoarbeid av førsteklasses videoprodusenter og fotografer. Vi bygger en sterk tilstedeværelse i digitale kanaler.

 

sosiale medier

Mana Communication gir bedrifter en attraktiv stemme og en digital personlighet  som tiltrekker  de rette kundene i sosiale medier. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert, og har inngående kunnskap om hvordan algoritmene fungerer.

Vi baserer alle våre anbefalinger på dyp innsikt, og er grundig i vårt arbeid, samt måler og tester underveis.

 

Mana Communication ønsker å begeistre. Vår sterke drivkraft er de enorme muligheter som ligger i digitale kanaler, for bedrifter i alle størrelser. Mange har ikke nok kunnskap om digitaliseringen og sosiale medier. Dette kan vi hjelpe med.

Vi utvikler kommunikasjonsstrategier i sosiale og digitale medier basert på grundig analysearbeid. Vårt samarbeid med Meltwater gir oss tilgang på bransjens ypperste analyseverktøy, i tillegg til manuelle analyser. Vi tilpasser til hver enkelt kunde.

Vi kan fungere som bedriftens digitale markedssjef, og kan ta hånd om utførelsen i alle digitale kanaler. Vi designer kommunikasjonsplaner og tilbyr å ta oss av total og profesjonell kommunikasjon mot kundene i sosiale medier. Våre designere sikrer godt visuelt innhold. Vi har høy tilgjengelighet og fokuserer på «det lille ekstra»

Gjennom Content Marketing tilfører vi en merverdi som oppfattes som attraktiv for målgruppene. Dette bygger lojalitet og forsterker synligheten. Vi benytter visuelle virkemidler, presseomtale og en rød tråd for å forsterke bedriftens tilstedeværelse.

Nøkkelen til suksess ligger i STORYTELLING og ENGASJEMENT: Vi er gode på å bygge en tett kommunikasjon med kundene, i de kanalene og på de tidspunkt de er tilgjengelig. Dette er vår ekspertise.

Oops...
Slider with alias work-with-us not found.