Årets Instatrender – 2019

«Instatrender som fester følgernes blikk»

Trendy «Instafilters»

Er du oppdatert på årets «instatrender»? Vi i Team – Mana synes det er utrolig viktig å følge med på trendene slik at publiseringene skaper en bra «instafeed». Dette kan igjen føre til at våre og kundenes følgere og potensielle interessenter får større interesse. Derfor foreslår vi noen tips til hvordan du privat, eller i din virksomhet, kan holde en dagsaktuell «instaprofil on fleek». Tipsene vi ønsker å komme med er basert på hvordan du kan benytte deg av «instafilters», og det første vi foreslår er polaroidbilder.

Polaroidbilder

Har dere hørt om «appen» Storyluxe? Dette er en applikasjon som kan skape en variert «instafeed» og «story» i form av ulike maler, bakgrunnsteksturer, farger og filter. Å skape bilder i form av polaroidbilder er et trendy eksempel på hvordan en kan benytte seg av denne appen. Her kan dere se hvordan Camilla i Mana, har benyttet seg av Storyluxe polaroidfunksjon.

#Polaroid #Storyluxe #Trendy #ManaTips #ManaCommunication

Karusellbilder – viktig

Karusellbilder på Instagram er det andre tipset, og et meget viktig tips. For å benytte seg av slike bilder, kan en laste ned redigeringsprogrammet SCRL. Følgerne på Instagram benytter mer tid på «instaposten» når de scroller gjennom karusellbilder, og det kan dermed skape en god algoritme på Instagram, som igjen øker synligheten.

Alternativt kan du selvsagt legge inn karusell selv, uten å benytte et redigeringsprogram. Det stilige med SCRL, er den helheten du får i hele karusellen – Vi digger det!

#Karusellbilder #InstaAlgoritme #Trendy #SCRL #ManaTips #ManaCommunication

Back to old school

Er du en av de som er fan av bilder med vintage-look? Da kan vi her anbefale deg appen HUJI. Denne applikasjonen kan skape bilder med retro-stil som fører deg «back to old school». Dette er veldig trendy i dag, og kan for mange skape en nostalgisk følelse. Dermed er dette et filter som passer for både unge og eldre generasjoner.

#BackToOldSchool #Vintage #Trendy #ManaTips #ManaCommunication

Og ikke nok med det, se hvor kult det er med slike «grainy» interiørbilder! Har du en «instaprofil» basert på interiør av vintage-stil? Ja, da må du ihvertfall ikke nøle med å bruke dette filteret her. Last ned redigeringsprogrammet Maxtures på din mobil, og vipps så får du en trendy «instafeed». Dette er så kult!

#Grainy #Vintage #StilogInteriør #Trendy #ManaTips

Kunst på «instastory»

Det er mange ulike applikasjoner en kan benytte seg av for å lage en estetisk «instastory», men vi anbefaler deg appen Storyart. Storyart har blant annet stiler og motiv preget av sommerfarger og eleganse. Her kan en rett og slett slippe kreativiteten løs og lage kunst på instastory.

#StoryArt #InstaKunst #Trendy #ManaTips #ManaCommunication

Go crazy med farger og glitter

Liker du ting som glitrer på din «instafeed», eller farger som «catcher followers» ? Ja, da er redigeringsprogramet Meitu helt perfekt for deg! Lek deg med effekter som får din «instafeed» til å skinne med glittertransparent eller fargerike paletter. Kanskje du vil teste ut årets farge som er «bright coral»? Uansett, Ikke vær redd for å eksperimentere med dine bilder.
Bli en trendsetter, skap «likes og followers». Dette er noe vi elsker i Team-Mana, så «go crazy»!

#Meitu #Trendy #glitter #ManaTips #ManaCommunication

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *