Hils på vår nye intern Vegard!

Visste du at vår nye intern Vegard gikk på skole i Spania som liten, og kunne snakke flytende Katalansk? Han har også spilt trombone i korps, fått bronse i NM i taekwondo og har hatt deltidsjobb siden han var 13 år. Les videre for å bli enda bedre kjent med Vegard.

Vegard er 23 år gammel og kommer fra sølvbyen på Østlandet, Kongsberg. Han har alltid vært interessert i å lære nye ting, og har blant annet konkurrert i alpint som liten, startet som avisbud da han var 13 år for så å bytte til butikk ansatt som 14 åring. Da Vegard gikk på videregående fortsatte han søken etter nye interesser og fant det i valgfagene IT og økonomi. Etter å ha fullført videregående var det tid for innkalling til førstegangstjeneste som endte med et år i Nord-Norge, med alt fra midnattssol til nordlys.

Student i Bergen

Vegard har alltid vært veldig glad og stolt av familien sin fra Vestlandet. På grunn av det, ble det et lett valg å studere i Bergen fremfor andre steder i landet. Han ønsket å finne en måte å kombinere interessen sin innen IT og økonomi, som ledet han til den relativt nye linjen Digital kommunikasjon og markedsføring på Handelshøyskolen BI. Her fant han både et miljø han ble glad i, og en utdanning han fant glede i å lære mer om. Til den dag i dag har han ikke angret et sekund på valget. Denne høsten er han intern i Mana, sammen med Johanne.

Utenom studiene har Vegard et mangfold av interesser. Som enhver annen student er han glad i filmer og serier. Utenom det har han også interesse for data, golf, fisking og festivaler. Han er født og oppvokst i Kongsberg, som er hjem til Kongsberg Jazzfestival. Her har han deltatt hvert år siden han ble født. Visste du også at Kongsberg er hjemmet til «Kongsberg Marken», som startet først i 1628 og er en av Norges lengstlevende årlige tradisjoner?

Hvorfor søkte du intern hos Mana?

Jeg visste at jeg ønsket å være intern ganske tidlig i studiet. Det gir studenter et detaljert innblikk i hverdagen til det yrket de utdanner seg til. Siden jeg går digital kommunikasjon og markedsføring, ønsket jeg et internship med varierte arbeidsoppgaver. Da fant jeg Mana, som etter min mening jobber med alt fra A til Å innen digital markedsføring. Dette ble da en enorm mulighet for meg til å teste teori i praksis. I tillegg til å finne ut av mine egne styrker og svakheter som markedsfører.

Tre kjappe

Ja eller nei til ananas på pizzaen?

Verken lager eller kjøper pizza med ananas på, men blir man servert mat, så må man bare spise det opp.

Så egentlig nei, men ja noen ganger.

Det beste med bransjen?

Det beste må nok være variasjonen innen markedsføring. Man kan liksom gjøre alt mulig, så det blir ikke kjedelig. Man slutter aldri å lære nye ting, ettersom hver enkelt oppgave skal tilpasses forskjellige situasjoner og bedrifter.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

For øyeblikket er det Blomsterdalen av Ka2. De skal jeg også skal på konsert med om noen uker, og det gleder jeg meg masse til.

Velkommen til Mana

Vegard har gjort et godt inntrykk helt fra intervjurunden til årets internship. Dette er en seriøs, arbeidssom og dyktig kar, med massevis av glimt i øyet. Han har stor faglig interesse, digger innsikt, er nøyaktig og strukturert. Egenskaper vi elsker, og som er viktig for å lykkes med digital marketing (og hektiske dager). Han har allerede laget innlegg for Mana, og bidrar aktivt i idemyldringen. Vi gleder oss til å ha deg sammen med oss i høst. Velkommen til Team Mana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *