Hils på vår nye intern Johanne!

Visste du at vår intern har arrangert digitalt veldedighetsball med auksjon – to år på rad?

Johanne er 22 år og bor i Bergen med sine foreldre. Målet er å spare til egen leilighet. Hun hadde markedsføring som valgfag på videregående, noe hun syntes var veldig interessant og spennende. Valget for videre utdanning falt derfor på en Bachelor i Markedsføring ved Handelshøyskolen BI.

Førsteåret hadde et fag som omhandlet markedsføring på sosiale plattformer. Dette ga mersmak og vissheten hun trengte for sin videre karriere. Johanne byttet derfor linje til «Digital markedsføring og kommunikasjon», og er nå inne i sitt siste år. Hun har ikke angret et sekund.

Johanne har også relevant arbeidserfaring med innholdsproduksjon fra sitt tidligere arbeid i klesbutikk. Her fikk hun etterhvert ansvar for noe av innholdet på Instagram kontoen. Dette ga mersmak!

Ved siden av studiene har Johanne to deltidsstillinger. Hun er ansatt hos BI og holder caseløsning for besøkende, samtidig som hun representerer BI og forteller om studietilbudene.

 

«Det er veldig lærerikt og gøy å se forskjellige måter mennesker løser en casetekst. Jeg får og utfordret meg på å presentere foran andre, noe jeg synes kan være litt skummelt»

Utenom jobb og skole er Johanne aktiv og liker blant annet turer i fjellet med godt selskap. Hun liker å lage mat, og synes det er hyggelig å invitere venner på middag. Johanne har også bidratt i studentmiljøet som «Event Manager» i BI´s veldedighetsorganisasjon. Der lærte hun mye om prosessen bak et arrangement og samarbeid med andre.

Johanne gleder seg masse til høstens internship hos Mana, og er spent på hva det kan føre til. Internship i en relevant bransje og bedrift er en fin mulighet for å få teste ut arbeidslivet.

«Jeg er nysgjerrig på om det jeg har lært de siste to årene på bacheloren vil være relevant i praksis»

Hun håper hennes tid som intern hos Mana vil gi hun masse nyttig kunnskap som hun kan ta med seg videre i studiene.

 

TRE KJAPPE MED JOHANNE

Ja eller nei til ananas på pizza?

Jeg synes ananas på pizza er super godt, men det er ikke den pizzaen jeg spiser oftest!

Det beste med bransjen?

Det beste med bransjen er at den hele tiden er i endring og at man aldri blir utlært. Også liker jeg veldig godt at det er mye kreativt arbeid hvor man må tenke utenfor boksen!

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

Det må være «Words» av Alesso. Feat Zara Larsson! Den går på repeat hos meg for tiden hvert fall!

Velkommen til Mana

Vi kan bekrefte at Johanne har valgt rett utdannelse. Hun er en engasjert jente, med stor faglig interesse, som løser utfordringer på strak arm. Johanne har allerede kommet med gode innspill og ideer for både Mana`s egen markedsføring, samt flere av våre kunder. Hun har passion for fagfeltet vårt, og vi er imponert over drivkraften og stå-på viljen. Det blir en fryd å ha Johanne her i høst. Velkommen til Mana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *