Hils på Johanne

Hils på Johanne

«Mitt største ønske etter internship er å få jobbmulighet i Mana» Visste du at Johanne allerede under intervjuet sa klart i fra hvilket mål hun hadde? Eller at hun tidligere har knekt ribbeina fordi hun lo så mye? Les videre for å bli kjent med nyansatte Johanne.

Drømte om å bli håndballspiller

Johanne drømte om å bli profesjonell håndballspiller,  og så opp til de norske håndballjentene. Hun begynte som 10 åring, og spilte frem til 2.klasse på videregående. Som venstrehendt hadde hun en fordel på håndballbanen. Helgene ble tilbragt i hallen sammen med venner, både for egen kamp og trening, men også for å følge med på guttene! Etterhvert fikk hun spille på høyt nivå, blant annet i Bring-serien.  Hun har til og med vært innløpsjente sammen med landslaget.

Den digitale verden

Da Johanne skulle velge studieretning etter videregående, ble hun overveldet av mulighetene og alternativene. Den eneste referansen hun hadde var fra valgfaget sitt. Hun hadde markedsføring de to siste årene og syntes det var veldig spennende. Valget falt derfor på Handelshøyskolen BI og en bachelor i Markedsføringsledelse.

Raskt forstod hun at det var den digitale verden som snakket til henne, og det var de fagene hun syntes var mest interessant. Hun byttet derfor til  «Digital markedsføring og kommunikasjon». Under studiene ønsket Johanne å treffe andre studenter og hun ble derfor med i skolens veldedighetsorgan. Her var hun arrangementansvarlig i 2 år og på grunn av covid-19 pandemien arrangerte hun et veldedighetsball som var 100% digitalt. Ved siden av deltidsjobb og verv, har hun jobbet som studieassistent for Handelshøyskolens BI. Her har hun hatt mange videregående klasser på besøk. Hun har veiledet de i caseløsning og fortalt om skolens muligheter.

«Det er veldig lærerikt å kunne hjelpe videregående elever i valg av studie. Jeg har selv vært med på en slik fagdag da jeg skulle velge studie, så jeg vet hvilke tanker som surrer i hodet på elevene.»

Johanne har i høst gjennomført et fire måneders internship hos oss i Mana. Hun så på internship som er fin mulighet til å kunne teste drømmeyrket i praksis. Hun ble veldig lettet da hun skjønte at alt hun har lært i studiet, var relevant for  arbeidslivet. Det første Johanne sa da hun startet som intern var at målet hennes var å få jobb i Mana.  Og dette jobbet hun aktivt for gjennom hele sitt internship. Hun lærte raskt, og leverte innhold av høy klasse. Derfor fikk hun innvilget sitt ønske, og tilbudt videre arbeidsmulighet. Hun arbeider deltid som innholdsprodusent hos oss mens hun fullfører bacheloren.

Helgene tilbringes på fjellet

Etter en lang uke med både jobb og skole, finner Johanne herlig påfyll på skitur. Familien har hytte på Hamlagrø, en time før Voss, så hun har stått på ski så lenge hun kan huske. Tidligere var det langrenn og fjellski på høye topper som fristet. Den siste tiden har Johanne blitt veldig glad i topptur med randonee ski. Hun følger aktivt med på værmeldingen. Så raskt fjellværet er bra, er Johanne pakket og klar til tur. Hvis det ikke er snø, er Johanne like glad i fjelltur uten ski på beina. En av de mest spektakulære turene hun har opplevd er turen til Kjeragsbolten – den anbefales sterkt!

En sprek, positiv, sprudlende og faglig interessert jente som vi ønsker varmt velkommen. Johanne mangler aldri på kreative ideer, og tar de fleste utfordringer på strak arm. Hun har en modenhet som er sjelden tiltross for ung alder, og vi er veldig glad for å presentere henne som del av Team Mana.

 

 

Funfacts

«Jeg har holdt et digitalt veldedighetsball under corona til inntekt for UNICEF sitt arbeid i Jordan»

 

«På en ferietur til Kroatia lo jeg så mye at jeg knakk to ribbein.»

 

«Da jeg var liten ringte jeg på til naboen og sa mamma og pappa skulle kjøpe huset deres, og spurte om de ønsket å selge – en fremtidig meglerspire kanskje?»

Tre kjappe fra Johanne

Ja eller nei til ananas på pizza?

Absolutt! Jeg synes det er supergodt!

Det beste med bransjen?

Det beste med bransjen må være at den stadig er i utvikling og at jeg aldri kommer til å bli utlært! Jeg trives aller best med nye utfordringer som skal løses.

Hvilke sang har du på hjernen nå?

Haha, alt som trender på TikTok! Neida, men joda 😀 Hvis jeg skulle valgt en som går på repeat for tiden må det bli «Water under the bridge» av Adele fordi jeg elsker refrenget og den lever «Rent free» i hodet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *