Hils på Karen – digital designer

Visste du at vår kjære designer er utdannet som yrkesdykker og har jobbet 5 år som skadedyrtekniker? Les videre for hennes spennende vei til Mana.

Kreativ fra dag én

I ung alder gikk Karen på både tegneskole, keramikkurs, turn, trampett (trampoline) og basketball, men det var bare basketballen hun ble værende i og forsatt er aktiv i.

G’day mate

Eventyrlysten og interessen for å skape noe har alltid vært i hennes hjerte.  Tidlig begynte hun å lage stop motion videoer med plastelina figurer og web kamera, og andre tullete ting. Til slutt forlot hun sitt trygge rede i Bergen og dro hele veien til Sunshine Coast i Australia. Her tok hun en bachelor i Creative Industries, med hovedfag (major) i 3D design og valgfag (minor) i serious game design, web design og grafisk design.

Siste året på universitetet fikk hun 2 priser ved avslutnings- utstillingen for alle de kreative klassene (uansett sjanger.) Hun vant beste showreel og beste prosjekt. Karen bobler over av kreativitet, og lager bilder på fritiden som hun selger. Hun satser på å bli en kjent kunstner en gang.

Halois arbeidslivet

Etter tre år i Australia, kom Karen hjem igjen og begynte å jobbe i Mana som digital designer. Hun har nå vært hos Mana i litt over ett år, og har hatt en fantastisk utvikling. Hos oss er hun ansvarlig for det visuelle. Både til print og til digitale flater. Fra å redigere bilder, lage annonsemaler og printmateriell, til å lage små animasjonssnutter og annet «snacks» i After Effects. Hun bidrar også mer og mer på andre arbeidsoppgaver, og har hatt en enorm faglig utvikling. Karen er veldig takknemlig for muligheten til å arbeide i bransjen, og å kunne omsette kunnskap fra studiet i en relevant jobb. Line elsker dyktige damer, og så potensialet i Karen allerede i intervjuet. Hun er en person som elsker å lære nye ting, og kaster seg over nye arbeidsoppgaver med stor iver og lyst. I tillegg er Karen opptatt av å levere høy kvalitet og har eierskap til helheten. Det er egenskaper som settes stor pris på i Mana. Karen er en riktig god potet å ha, og en meget hyggelig dame. We digg you.

Tre kjappe:

Ja eller Nei til ananas på pizza?
NEI, man skal ikke tukle med frukt.

Det beste med bransjen?
At jeg får gjøre noe som er gøy samtidig som jeg tjene penger på det.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?
Paperboys – Lonesome Traveller (Camilla hjernevasket meg med den sangen hele forrige uke).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *