Hils på Camilla – Digital kommunikasjonsrådgiver

Visste du at Camilla har studert Kommunikasjonsledelse ved BI Bergen, og blogget for nettmagasinet Femelle? Les mer for å bli bedre kjent med vår digitale kommunikasjonsrådgiver og kreatør, Camilla!

Hei bloggen

Siden Camilla var liten, har hun hatt en stor interesse for foto og tekst. På ungdomsskolen startet hun sin egen blogg, der hun delte hverdagen, inspirasjon og tips. Da hun begynte på Medier og Kommunikasjon på videregående utviklet hun ferdighetene sine, og lærte seg Adobeprogrammer som Photoshop, Indesign og Premiere Pro. Dette kom godt med til bloggen, og kvaliteten på innholdet økte. Hun hadde et mål; å skrive for nettmagasinet og bloggportalen Femelle – Og det klarte hun på grunn av sin stå på-vilje. Hun kom ikke igjennom ved første søknad, og gikk derfor kritisk gjennom kvalitet og relevans av egen innhold, bilder og design på bloggen. Hun arbeidet kontinuerlig, ofte flere timer om dagen, med å forbedre bloggen. Og til slutt, fikk hun gladmeldingen: Hun ble en av Femelle – bloggerne.

Bergen by

Etter videregående var Camilla klar for å utfordre seg selv ytterligere, både personlig og faglig. Hun kom over et studie på Handelshøyskolen BI som passet henne perfekt: Kommunikasjonsledelse. Dette studiet hadde alt hun elsket – og hun kunne ikke komme raskt nok igang. Hun pakket kofferten, satte seg i bilen med faren sin og kjørte i retning Bergen.

Når hun ser tilbake på tiden hun satt i bilen, på vei til Bergen, sammenlignet med hvor hun er i dag, ser hun en stor utvikling. Fra å flytte til en ny by, uten nettverk og kjennskap til byen, til å ha skapt et hjem i Bergen, fått venner for livet, og en jobb hun trives i. BI har gitt store muligheter for Camilla og hennes vei mot arbeidslivet. Takket være undergrupper ved skolen, har hun lært å samarbeide og jobbe selvstendig, kjenne på følelsen av å ha ansvar for et team, samt være med å utvikle både utvalg og egen kompetanse. Gjennom sin studietid på BI har hun vært fotograf i skoleavisen Slippen+, kommunikasjonsansvarlig for skolens revy, og fått testet lederferdighetene sine som leder for Kommunikasjonsutvalget.

Mana Communication

Siste året på studiet fikk Camilla muligheten til å erfare internship gjennom valgfag. Etter en omfattende søknadsprosess, fant hun Mana Communication. Til Camillas store glede, var Manas ønske om henne som intern gjensidig. Her lærte hun å anvende kunnskapen hun hadde tilegnet seg fra studiet i praksis. Hun fikk utvikle ferdighetene sine og kompetanse innenfor sosiale medier, tekstproduksjon, visuelt innhold og strategiutvikling. Etter perioden som intern var ferdig, fikk hun tilbud om å arbeide i Mana. Hun hadde utmerket seg under sitt internship, og vist en sjelden modenhet tiltross for ung alder. Iderik, faglig flink og med en utpreget ja-innstilling, er dette en jente som kommer til å nå langt i bransjen. Derfor måtte vi sikre oss henne videre også. Camilla stiller meget høye krav til seg selv og gjør aldri noe halvveis. Hun leverer alltid kvalitet i arbeidet, og det er essensielt i et lite byrå som ønsker vekst. Vi i Mana er stolt og glad for å ha Camilla på laget. Dessuten er hun en meget hyggelig og omgjengelig jente som er godt likt av både leder, kollegaer, samarbeidspartnere og kunder. Slike jenter, det vil Norge ha.

«Noe av det jeg liker best ved å arbeide i Mana er at vi har et bredt spekter av kunder og tjenester vi tilbyr. Det gjør at ingen arbeidsdag er lik.»

Tre kjappe fra Camilla:

Ja eller Nei til ananas på pizza?
Ja takk! Fint for meg at Karen ikke liker det, så får jeg hennes ananasbiter også.

Det beste med bransjen?
At jeg kan arbeide med hobbyene mine – foto, film, tekst og planlegging. Det er derfor jeg valgte å ta en bachelor innen kommunikasjon, det er et fagfelt som består av alle mine interesser. Jeg ville ikke ha en åtte til fire jobb med et mål om kun å tjene penger, der det å dra på jobb oppleves som et tiltak. I denne bransjen jobber jeg ikke for å leve; jeg lever for å jobbe.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?
«Take on me» av Aha. Dette er tross alt min favorittsang. Jeg kan garantere, uansett humør, at denne sangen vil gi deg masse energi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *