Det er viktig å bli utfordret og stole på egen kreativitet

Min drømmejobb er en plass jeg kan bli utfordret. Jeg liker ikke at ting har et konkret svar. Akkurat dette gir Mana Communication meg. Her blir jeg tildelt varierte arbeidsoppgaver og ingen dager er like. Jeg får prøve meg på ulike oppgaver og problemstillinger. Noen er jeg trygg på, andre ikke. Det har hatt en stor betydning for læringsutbyttet mitt og lært meg å stole på min egen kreativitet. 

 

Å stole på sin egen kreativitet

Når man arbeider som intern er det lett å forhøre seg med sjefen om alle tanker og ideer man har til en oppgave på forhånd. Man har lyst til å gjøre en god jobb og et ønske om å imponere mer for hver oppgave man blir tildelt. Her har Line hjulpet meg med å bli tryggere på min egen kompetanse og kreativitet. Line viser meg tillit og lar meg prøve meg frem før jeg henvender meg til henne. Men jeg er aldri redd for å stille for mange spørsmål. Arbeidsplassen er en viktig læringsarena, der vi veileder og lærer av hverandre. I en bransje som stadig er i omstilling, er dette essensielt. Mana er en arbeidsplass der vi med lagånd utfordrer hverandre, og gjør hverandre bedre.

 

Innholdsmarkedsføring og kampanjeplanlegging

På torsdag under teammøtet gikk vi gjennom kundenes publiseringsplan for oktober. En av disse har jeg fått muligheten til å delta litt ekstra på. Karen og jeg har arbeidet med å utvikle en Halloween kampanje for en av kundene. Her er det bare fantasien som setter grenser, og det er deilig å la kreativiteten slippe seg løs. Å utforme et konsept til en kampanje har vært utrolig spennende. Det er så gøy å se ideene bli realisert grafisk og gjennomført i praksis. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet og publisere det på sosiale medier.

 

 

Effekten av god markedskommunikasjon

Gjennom uken som var fikk jeg se effekten av planlagt og gjennomført markedskommunikasjon. Allerede fra intervjuet mitt til dette internshipet visste jeg at Line sitter med unik kunnskap. Men å se effekten som først ble antatte skjer i praksis, har vært helt utrolig. Mana er svært opptatt av resultater, og ingenting er tilfeldig. Det har vært en fryd å være vitne til effekten av publiseringsplanene. Læringsutbyttet mitt fra dette internshipet bare fortsetter å øke, og jeg begynner å forstå sammenhengen av publiseringer i sosiale medier.

 

Camilla Solberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *