Hils på Steffen – Digital markedsfører

Visste du at Steffen har vært i Garden, studert Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI, og vært med i Mana nesten fra starten? Les videre for å bli bedre kjent med vår digitale markedsfører, Steffen!

Livet før Mana

Steffen ble født på det gode nitti-tallet, nærmere sagt 1991. Før han begynte i Mana har han gjort litt av hvert. Han startet på Bygg og Anleggs-teknikk første året på videregående, men fant fort ut at salg, service og kommunikasjon var en stor interesse. Han tok to år på denne linjen etterfulgt av allmenn påbygg. Etter videregående reiste han spontant til Bali hvor han var borte i tre måneder. Her koste han seg med sol, hygge og eventyr. Plutselig fikk han en telefon fra sin mor som sa «Du skal inn i noe som heter HMKG?». Steffen skulle tjene vår konge og fedreland i Hans Majestet Kongens Garde.

Etter ett år i Garden, valgte han å studere Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI Bergen. Gjennom studiet lærte han hvordan markedsføring fungerer, hva som treffer det riktige segment, måten å tenke nytt, og viktigheten av effektiv markedsføring og engasjerende kampanjer.

Hei Line!

Steffen og hans bekjentskap med vår grunnlegger Line begynte i 2013. Han kom inn i reisebyrået Ticket på krykker med en jobbsøknad. Steffen gjorde inntrykk, og noen uker senere satt Line og Steffen på samme kontor som kollegaer. Det å aldri ha «sjefen» på Snapchat, fulgte han ikke. Og det er han glad for. Hvem skulle trodd at innholdsrike, kreative og morsomme innslag på MyStory skulle gjøre at han ble innkalt til intervju? Line så potensialet i Steffen, og slik fikk Steffen jobb i Mana Communication.

Så lenge han kan huske, har Steffen hatt interesse for storytelling gjennom film og foto. I løpet av de siste 3 år, har han utviklet god kompetanse på dette. Under kreativ idémyldringer er Steffen i sitt ess. Det kommer alltid gode og noen «crazy» ideer og tiltak som vi kan utvikle videre. Steffen er en energisk, sosial og fantasifull person med et hjerte av gull. Han hater urettferdighet og er meget miljøbevisst. En humørspreder det er godt å ha med på laget, med en humor og kreativitet som aldri stopper.

Han stiller alltid opp, med en fleksibilitet og lojalitet som er sjelden og det setter Line umåtelig stor pris på. Han er i tillegg meget godt likt av våre kunder, og en god nettverksbygger. På fritiden trener han – masse. Han er glad i å lage mat, og hjelper bestemoren sin så mye han kan. Hun er en av hans viktigste personer i livet.

Morsom fakta om Steffen: Selv om han bare er 28 år, så elsker han «gamle dager.» Han er glad i filmer fra 30-tallet og oppover, og har Gene Kelly, Ronald Reagan og Harrison Ford som favorittskuespillere.

Tre kjappe fra Steffen:

Ja eller nei til ananas på pizza?
JA, klart man skal ha ananas på pizza – De som mener noe annet må burde skamme seg (som man sa før i tiden).

Det beste med bransjen?
At jeg kan tenke høyt, og at nytenkende og kreative ideer kommer til liv. Det er svært gøy, givende og spennende innen bransjen da man opplever og utforsker den digitale verdens fremsteg og hvilken løsning som følger med. Man knytter gode kontakter i et godt miljø. Sist, men ikke minst, er det beste at jeg er sammen med noen utrolige gode kollegaer rundt meg.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?
Har ikke en spesifikk sang på hjernen da Post Malone med Goodbyes og Circle «quer» i hodet sammen med «Ritual» – Tiësto, Rita Ora & Jonas Blue svirrer sammen! Gode sanger som gir en godfølelelse i kropp og tanker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *