Hils på vår illustratør, Natasha

Visste du at Natasha har vært badmintonspiller, speider, studert illustrasjon, og er halvt indisk? Les videre for å bli bedre kjent med vår illustratør, Natasha.

Natasha har tegnet så lenge hun kan huske. Ikke bare på papir, men også på klær, vegger, i bøker, over regninger. Ja, hvor det enn måte være. Det var ikke alltid foreldrene kunne stoppe henne fra kreativitetens flyt.

Født og oppvokst i den lille byen Stokmarknes i Vesterålen, begynte hun å studere kunst og håndverks, for så å gå over til medier og kommunikasjon. Gjennom videregående fikk Natasha også muligheten til å bli med på en tegnekonkurranse, hvor premien var en tur til Italia. For å si det sånn: Natasha tok seg en gratistur til solrike Venezia.

Etter endt studie på videregående, flyttet hun fra Nord-Norge for første gang alene til Bergen. Her tok hun høyere utdanning innen Illustrasjon, hvor hun fikk finspisset ferdighetene sine.

Arbeidsmarkedet for en illustratør er ikke alltids det letteste, så hun gikk freelance mens hun holdte på med renhold. Plutselig en dag ble hun tatt under vingen til Mana, hvor hun virkelig stortrives. Det er aldri en kjedelig dag på jobben. Ikke bare er det illustrasjonsoppdrag, men hun får også forbedret ferdighetene sine innen filmproduksjon og animasjon.

Tre kjappe:

Ja eller nei til ananas på pizza?

Liker ærlig talt ikke å spise noe som spiser deg tilbake.

Det beste med bransjen?

Får jeg holde på med noe jeg elsker å gjøre, kjennes det ikke en gang ut som om jeg jobber. Det er fantastisk.

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?

‘Ghost’ – Confetti – er den jeg ønsker å offentlig si jeg har på hjernen (de uoffisielle er litt mer provoserende)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *