Hils på Aurora – digital markedsfører i Mana

Visste du at Aurora har gått på karate, og endte med brunt juniorbelte. Eller at hun har studert grafisk design og har dobbel kompetanse? Les videre for å bli bedre kjent med Mana sitt nyeste tilskudd, Aurora.

Kreativ fra barndommen av

Aurora har alltid vært kreativ. Som liten utforsket hun alt fra tegning, maling og leire, til å klippe hår på dukkene(…og seg selv). På Steinerskolen fikk hun utfolde seg kreativt både i barnehagen og grunnskolen. Skolegangen fortsatte i den kreative retningen, med fullført videregående på formgivningslinjen.

Etter videregående sto UiB for tur. Heldigvis for oss fant hun raskt ut at dette ikke var den rette plassen for henne. Hun startet i stedet på grafisk design, ved Høyskolen Kristiania.

Etter fullført fagskoleutdannelse hos Høyskolen Kristiania, tørstet Aurora etter mer kunnskap. Valget falt på Handelshøyskolen BI og årsstudiumet i markedsøkonomi. Det ga mersmak, og da den nyoppstartede linjen «digital kommunikasjon og markedsføring» ble lansert, var valget enkelt. Aurura hadde funnet sin passion!

I løpet av studietiden ved Handelshøyskolen BI har hun også vært grafisk designer for BISO Media, og vært nestleder for skolens bowlinglag. Vervene bekrefter vårt inntrykk av hennes personlighet. Hun er solid, pålitelig, tar ansvar og har stor stå på vilje.

For bare noen dager siden leverte Aurora sin bacheloroppgave, og er megaklar for å begynne sin karriere hos Mana. Hun har altså dobbel kompetanse på fagfelt vi leverer, og tok innersvingen på samtlige kandidater i Case-løsningen under finaleintervjuet. Hun leverte en imponerende besvarelse som virkelig kastet glans over hennes kunnskap. Vi gleder oss vilt til fortsettelsen.

Elsker hyttelivet

Aurora er sosial, men elsker også late dager på hytten. Hyttelivet og fiske står så høyt på prioriteringslisten, at store deler av sommeren tilbringes med en fiskestang i hånden, både i elv, vann og hav. På vinterstid frister herlige turopplevelser på ski. Nedoverski så vel som bortoverski. Med noe godt i sekken blir turen fantastisk, og afterski i stampen er rett og slett et must. 

Funfacts

«Jeg har gått på karate i flere år, og endte med brunt juniorbelte.»

«Jeg har noe som heter afantasi (aphantasia), som vil si at jeg ikke har evnen til å visualisere (fant ut dette for bare noen uker siden). Når jeg lukker øynene og skal se noe for meg, ser jeg altså ikke noe, jeg bare vet at det er der.»

«“Jeg har jobbet fem år som barista, men er super kresen på kaffe. Jeg liker kun kaffe jeg lager selv.»»

Tre kjappe fra Aurora

Ja eller nei til ananas på pizza?
Elsker ananas på pizza, klart ja fra meg. 

Det beste med bransjen?
Det beste med bransjen er at man kan gjøre mye rart. Det er liksom lov å være litt annerledes og utfordre normalen. Jeg vil si at det er en bransje hvor vi lærer mye av hverandre, noe jeg syns er veldig fint. 

Hvilken sang har du på hjernen akkurat nå?
Jeg har ikke en spesifikk sang på repeat akkurat nå, men en liste. Etter noen intense dager med bachelorinnlevering har jeg vært i dype tanker, og da er det lofi som gjelder. Faktisk det beste for å skjerpe konsentrasjonen. 

Fullført Bachelor – Gratulerer

Gratulerer med fullført Bachelor hos Handelshøyskolen BI, Aurora. En faglig dyktig, seriøs og meget hyggelig jente som sklir rett inn i teamet vårt! Vi gleder oss til å videreutvikle din spennende kunnskap både innenfor markedsføring og design, og er glad for å ha deg med på laget. Velkommen til Team Mana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *