Ny oppdatering på Snapchat – post linker og lag bakgrunner

Snapchat har igjen kommet med en oppdatering spekket med nye funksjoner. Den viktigste for bedrifter er muligheten til å legge til linker direkte i posten. I praksis betyr dette at følgerne dine kan klikke seg direkte inn på produkter og innlegg på nettsiden din fra Snapchat. For bedrifter med Snapchat er dette en fantastisk mulighet, og for bedrifter uten Snapchat er det kanskje nettopp dette som får dem til å lage en profil.

Snapchat link – Trykk på bindersen for å legge til i link.
Link til nettside fra Snapchat
Nettsiden du linker til åpnes direkte i Snapchat.

Muligheten er mange – også for privatpersoner. Legg ut bilde av en matrett, og link til oppskriften. Post en videosnutt fra en konsert, og link til en side med mer informasjon om bandet. Del et bilde fra hotellet du bor på, og link til nettsiden deres.

Snapchat kom også med bakgrunner i denne oppdateringen. Trykk på saksen og velg hvilken bakgrunn du vil ha. Før deretter fingeren over objektet du vil ha fremhevet for å fjerne bakgrunnen – og voila.

En enkel måte å gjøre noe mer med bildet ditt.

Stemmefilter kom også i denne utgaven av Snapchat. Stemmefilter har tidligere vært forbeholdt enkelte filter, men nå kan du være deg selv og bare endre stemme. Spill inn en liten videosnutt, trykk på lydikonet nederst til venstre, og velg mellom forskjellige stemmefilter.

To brødskive-Siljer. Score!

Nå kan du endelig spille på Snapchat også. Om den funksjonen har vært savnet er vi heller usikker på, men litt morsomt er det allikevel. Trykk på ansiktet ditt så filter kommer opp, og dra deg litt mot høyre. Test hukommelsen din (den trenger ikke være veldig god for å klare dette).

Da gjenstår det bare å glede seg til neste oppdatering. Får vi da se Snapchat Quotes?

Lurer du på noe angående sosiale medier? Bare ta kontakt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *