Hvordan legge til Google Analytics på din nettside

Innsikt skaper synlighet

 

 

 

 

 

 

Hvordan håndterer bedriften nettsiden? Google Analytics gir dere full kontroll på hvem som besøker dere.  Har du innsikten idag? Gratulerer isåfall- da kan du spare på din dyrebare tid, og scrolle forbi denne artikkelen.

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan kundene oppfatter din nettside, og hvem kundene er- helt gratis ? Les videre for å installere Google Analytics, et helt fantastisk verktøy som gir deg innsikten du behøver. Store ord og vanskelige faguttrykk gjør det ofte vanskelig å få til enkel håndtering av egne nettsider. Har du World Press? Vi hjelper deg til å sette opp sporingsverktøyet Google Analytics.

 

Hvorfor Google Analytics

Skal du lykkes med å nå frem til kundene dine, må kommunikasjonen basere seg på innsikt. Bruker bedriften tid og krefter på å lage innhold, bør det også ha en verdi for kundene dine. Google Analytics gir deg innsikt om HVEM kundene dine er, hvor de bor, interesser, alder, verdier og hva de er opptatt av.

Verktøyet gir deg informasjon om hvem som er inne på nettsiden din, måler alle sidevisninger og viser hvilke innlegg som er populære. Et helt gratis data og analyseverktøy, og gull verdt å bruke tid på. Det krever en del «selvlæring», og du må holde deg oppdatert på nyheter som kommer for å få best effekt.

Se mer om hva som måles her: https://youtu.be/JyPMoKri4nc 

Husk å opprette en firmakonto før du starter: Firmakonto Google Analytics

 

Steg for steg- Slik installerer du måleverktøyet på nettsiden din

  1. Gå til World Press Dashboard
  2. Klikk på «utvidelser» – velg: «Legg til ny» Her finnes mange ulike typer av utvidelser, vi anbefaler utvidelsen til Kevin Sylvestre. Dette fordi utvidelsen gjør koden tilgjengelig på alle sidene, og det derfor er enklere å utføre installasjonen og komme igang.
  3. Søk «Google analytics«
  4. Klikk på instillinger, og velg «google analytics«
  5. Kopiere «tracking ID» fra gratiskontoen du har opprettet på Google Analytics
  6. Gå tilbake til nettsiden din i WorldPress og lim inn «tracking ID«
  7. Klikk på «lagre endringer»
  8. Du er klar til å måle trafikken din

Måling vil gjøres tilgjengelig 24 timer etter installasjon. Benytt innsikt om dine lesere og hva som engasjerer til å skape bedre innhold. For mer informasjon om målsporing og hvordan dette settes opp: Målsporing Ta kontakt med oss om du ønsker mer hjelp.

 

Lykke til

 

Ønsker du en digital markedsstrategi, eller ønsker du hjelp til håndtering av sosiale og digitale medier? Kontakt oss for garanterte resultater

 

 

Hilsen TEAM

Medspiller

Attraktiv

Nyskapende

Ambisiøs

logo
Vi Skaper Engasjement For Din Merkevare 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *