Camilla Solberg

Digital kommunikasjonsrådgiver og kreatør


Camilla@manacommunication.no

Camilla er flink til:


Sosiale medier

Innholdsproduksjon

Konseptutvikling

Markevarebygging

Visuelle virkemidler

Strategi 

Analyse

Nettside

«En fremtidig kommunikasjonsstjerne med en lys fremtid i bransjen». Slik ble Camilla omtalt av selveste tekstdoktoren, Christine Calvert, under sitt første møte i 2018. Da var hun intern hos Mana, og imponerte raskt med sin faglige nysgjerrighet, ansvarsfølelse og selvgåenhet. Derfor var det en stor glede å tilby henne jobb etter endt internship. Så raskt bacheloren i Kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI ble levert, fikk Camilla fast stilling. Hennes faglige nysgjerrighet er stor, og hun har nå også fullført sin mastergrad i «Medieutvikling» med spesialisering i medier og kommunikasjon fra OsloMet.

Kvalitet, modenhet og kunnskapsrik. Tiltross for ung alder, har hun mange års kompetanse med innholdsproduksjon, samt profesjonelle verktøy som Premiere Pro, Photoshop og Lightroom.


Hun evner å løse kompliserte oppgaver, leverer alltid på tid og opererer som Lines «høyre hånd». Camilla har et særs godt øye for detaljer, og er opptatt av at alle detaljer skal matche perfekt. Hun er helt rå på det visuelle, og i sitt ess når hun får arbeide med strategi, kreativ planlegging, merkevarebygging, forbrukeratferd og innholdsproduksjon.