Hva er Mana kurs?

Vi skreddersyr kurs og workshops for din bedrift, med relevante eksempler fra egen virksomhet. Vår leder, Line Charlotte Rolfsnes, holder også engasjerende foredrag. Tema: Hvordan lykkes i sosiale medier, annonsering på Facebook/Instagram /instagram stories/ You Tube og Linkedin, Hvordan skrive en god artikkel, Hvordan benytte mobiltelefonen og apper til å skape engasjerende videoer. Smarte tips og triks – fotografering. PR – få saken din i media.

Målet er å gi relevant kunnskap til bedrifters interne ressurser som enkelt kan tas i bruk.

KURSPAKKE HOS MANA COMMUNICATION

Vi gjør interne tilpasninger slik at kursene passer din bedrift, med dagsaktuelle eksempler som engasjerer kursdeltakerne. Effekt av kurs er viktig for oss, og alle kursdeltakere får derfor support/oppfølging i egne Facebook grupper etter kurset. Melde deg på et av våre kurs eller ønsker dere et skreddersydd opplegg? Kontakt oss  

Kurs høsten 2020

Annonsering i sosiale medier

Innhold:
Dette er kurset for deg som ønsker å lære effektiv betalt annonsering i sosiale medier. Den gjennomføres som en workshop med praktiske og relevante oppgaver for hver enkelt deltaker. Vi anbefaler å melde seg på begge dager for best effekt.

Dag 1:
Vi går gjennom annonseformater, målretting, innhold i Business
manager, målgrupper og hvordan piksel benyttes for å få effekt.
Praktisk oppgave deles ut, der alle skal sette opp annonse for
bedriften sin.
Maks 20 plasser per kursdag.

Dag 2:
Mellom kursdatoene får deltakerne medlemsskap i en lukket
Facebook-gruppe, og en hjemmeoppgave. Dag to er case-løsning og
diskusjon. Vi viser smarte tips og triks for å sette opp retargeting.
Maks 10 plasser per kursdag.

Personlig rådgivning:
Vi er opptatt av at alle kursdeltakere skal få mest igjen for
investeringen, og tilbyr 1 times personlig rådgivning der vi hjelper med å sette opp annonse-kampanje og målretting.

Pris:
Kurs annonsering – 1. dag: Kr 4 995,-
Begge dager eks. personlig rådgivning: Kr 6 995,-
Begge dager inkl. personlig rådgivning: Kr 7 995,-

Se mer og meld deg på her:

 

 

Eksempler på avholdte kurs:

1: Hvordan få journalistens oppmerksomhet- Øvelse i PR og medieomtale

Foredragsholder er journalist og arbeider i Mana. Han hadde flere tusen nyhetssaker på trykk i 2016. Vårt analyse/pressesystem via Meltwater sikrer oppdaterte kontaktlister mot journalister og påvirkere – globalt. Vi viser med praktiske eksempler hva som skal til for å fange journalistens interesse for din sak.

Mål for kurset: At den ansatte går hjem med viktig kunnskap i verktøykassen, samt praktiske øvelser som gir økt sannsynlighet for å vinkle sak korrekt.

2: Hvordan benytte video for å få stopp-effekt i sosiale medier?

Foredragsholder er filmskaper og har blant annet erfaring fra TV2. Dette er en praktisk work shop med konkrete arbeidsoppgaver som utføres sammen. Kurset er delt inn i to deler, med oppgaver mellom kursdagene. Praktiske øvelser gir resultater, og under del to går vi igjennom faktiske case/ utfordringer kursdeltakerne har hatt med sine hjemmeoppgaver. Support under oppgaveløsning er også inkludert, samt rå tips til de beste redigerings- apper som forenkler arbeidet.

Mål: Gjøre deltakerne trygg på hvordan en kan lage godt videoinnhold til sosiale medier- fra sin smarttelefon. Deltaker skal kunne utføre dette i praksis etter endt kurs.

Mer informasjon

3: Hvordan lykkes med bedriften i sosiale medier?

Mana Communication gir sine innerste hemmeligheter, samt tips og triks for hvordan en skal skille seg ut i sosiale medier. Hva skal til for å bygge en god profil på Instagram, Facebook og Snap? Hvor mye ressurser kreves det og hvordan få resultater gjennom sosiale medier? Kurset legges opp som en work shop med maks 10 deltakere i hver gruppe. Case, praktiske eksempler, og fri rådgivning etter kurset skal sikre god kompetansehevelse som skal kunne benyttes i praksis.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og forhåndspåmelding med introduksjonsrabatt på kurs som avholdes høst 2019 og vår 2020.

 

Kursholder Line

Personlig service og oppfølging er viktig.

 

 

Øvrige tjenester

Vi i Mana Communication er opptatt av å levere produkter og tjenester med høy kvalitet, skreddersydd for hver enkelt bedrift. Vi har knyttet til oss sterke samarbeidspartnere for å kunne tilby faglig tyngde i alle ledd. Vi er stolt av å kunne tilby bred og sterk ekspertise innenfor hele spekteret av produkter og tjenester for optimal markedskommunikasjon og merkevarebygging.

Vi tilbyr rådgivning, kampanjeplanlegging, kreativ ide og PR stunt, annonsering, eventmarketing, fotoshoot, design, 3D og film, søkoptimalisering/ adwords, logodesign, utarbeidelse av profesjonelle Power Point presentasjoner og mye mer.

Ta kontakt med oss, og få et skreddersydd tilbud. Fordelen for deg som kunde, er at MANA Communication koordinerer hele prosessen fra A til Å uavhengig av hvor mange samarbeidspartnere som deltar i prosessen, og du har kun en kontaktperson å forholde deg til.  Sammen skaper vi resultater som vil begeistre og vi gir deg som kunde trygghet hele veien.