Hva er Mana kurs?

Vi skreddersyr kurs og workshops for din bedrift, med relevante eksempler fra egen virksomhet. Vår leder, Line Charlotte Rolfsnes, holder også engasjerende foredrag. Tema: Hvordan lykkes i sosiale medier, annonsering på Facebook/Instagram /instagram stories/ You Tube og Linkedin, Hvordan skrive en god artikkel, Hvordan benytte mobiltelefonen og apper til å skape engasjerende videoer. Smarte tips og triks – fotografering. PR – få saken din i media.

Målet er å gi relevant kunnskap til bedrifters interne ressurser som enkelt kan tas i bruk.

KURSPAKKE HOS MANA COMMUNICATION

Vi gjør interne tilpasninger slik at kursene passer din bedrift, med dagsaktuelle eksempler som engasjerer kursdeltakerne. Effekt av kurs er viktig for oss, og alle kursdeltakere får derfor support/oppfølging i egne Facebook grupper etter kurset. Melde deg på et av våre kurs eller ønsker dere et skreddersydd opplegg? Kontakt oss  

Eksempler på avholdte kurs:

1: Hvordan få journalistens oppmerksomhet- Øvelse i PR og medieomtale

Foredragsholder er journalist og arbeider i Mana. Han hadde flere tusen nyhetssaker på trykk i 2016. Vårt analyse/pressesystem via Meltwater sikrer oppdaterte kontaktlister mot journalister og påvirkere – globalt. Vi viser med praktiske eksempler hva som skal til for å fange journalistens interesse for din sak.

Mål for kurset: At den ansatte går hjem med viktig kunnskap i verktøykassen, samt praktiske øvelser som gir økt sannsynlighet for å vinkle sak korrekt.

Kursdato: Fredag 29 september

2: Hvordan benytte video for å få stopp-effekt i sosiale medier?

Foredragsholder er filmskaper og har blant annet erfaring fra TV2. Dette er en praktisk work shop med konkrete arbeidsoppgaver som utføres sammen. Kurset er delt inn i to deler, med oppgaver mellom kursdagene. Praktiske øvelser gir resultater, og under del to går vi igjennom faktiske case/ utfordringer kursdeltakerne har hatt med sine hjemmeoppgaver. Support under oppgaveløsning er også inkludert, samt rå tips til de beste redigerings- apper som forenkler arbeidet.

Mål: Gjøre deltakerne trygg på hvordan en kan lage godt videoinnhold til sosiale medier- fra sin smarttelefon. Deltaker skal kunne utføre dette i praksis etter endt kurs.

Påmelding og mer informasjon

3: Hvordan lykkes med bedriften i sosiale medier?

Mana Communication gir sine innerste hemmeligheter, samt tips og triks for hvordan en skal skille seg ut i sosiale medier. Hva skal til for å bygge en god profil på Instagram, Facebook og Snap? Hvor mye ressurser kreves det og hvordan få resultater gjennom sosiale medier? Kurset legges opp som en work shop med maks 10 deltakere i hver gruppe. Case, praktiske eksempler, og fri rådgivning etter kurset skal sikre god kompetansehevelse som skal kunne benyttes i praksis.

Kurs: Hvordan benytte sosiale medier

Ta kontakt med oss for mer informasjon og forhåndspåmelding med introduksjonsrabatt på kurs som avholdes høst 2019 og vår 2020.

3.4 mill
Nordmenn har Facebookprofil ( per 31 mars 2017)
89 %
Av disse bruker Facebook daglig i Norge
2.3 mill
Nordmenn har snap ( per 31. mars 2017)
1.9 mill
Nordmenn har Instagramprofil ( Dette er i sterk økning)

Øvrige tjenester

Vi i Mana Communication er opptatt av å levere produkter og tjenester med høy kvalitet, skreddersydd for hver enkelt bedrift. Vi har knyttet til oss sterke samarbeidspartnere for å kunne tilby faglig tyngde i alle ledd. Vi er stolt av å kunne tilby bred og sterk ekspertise innenfor hele spekteret av produkter og tjenester for optimal markedskommunikasjon og merkevarebygging.

Vi tilbyr rådgivning, kampanjeplanlegging, kreativ ide og PR stunt, annonsering, eventmarketing, fotoshoot, design, 3D og film, søkoptimalisering/ adwords, logodesign, utarbeidelse av profesjonelle Power Point presentasjoner og mye mer.

Ta kontakt med oss, og få et skreddersydd tilbud. Fordelen for deg som kunde, er at MANA Communication koordinerer hele prosessen fra A til Å uavhengig av hvor mange samarbeidspartnere som deltar i prosessen, og du har kun en kontaktperson å forholde deg til.  Sammen skaper vi resultater som vil begeistre og vi gir deg som kunde trygghet hele veien.

Mana eksperten

Personlig service og oppfølging er viktig. På tross av at vi i Mana har et team av dyktige medarbeidere, er det viktig for oss at du som kunde vet at du har ett enkelt kontaktledd hos oss. Alle kunder får en fast kundekontakt.

Line Charlotte Johnsen Rolfsnes
FOUNDER/CEO

For oss i Mana er det viktig at hver enkelt kunde får det opplegget de ønsker og forventer. Derfor inviterer vi deg gjerne til å skrive til oss, og fortelle oss om de tanker og utfordringer dere møter på i hverdagen som vi kan bidra med et objektivt syn på. Benytt skjemaet til høyre, og bli med inn i fremtiden med oss i Mana.