Hvordan endre Instagramkontoen til bedriftsprofil

Hurra- en fantastisk nyhet er rett rundt hjørnet. Bedrifter kan endre instagramkontoen til en bedriftsprofil. Dette gir rom for mer aktiv handling, og forhåpentligvis mer penger i kassen. Potensialet er stort om du benytter Instagram korrekt.Nyheten er under testing og du har kanskje allerede lagt merke til en kontakt knapp ved siden av følg- knappen hos enkelte profiler? Kontaktknappen kan gi salgsutløsende effekt via Instagramprofilen, samt løsriver de 150 bokstaver profilen idag har til rådighet i beskrivelsen. Du MÅ endre instagramprofilen til bedriftsprofil så raskt dette er mulig,og vi krysser fingrene for at det er helt rett rundt hjørnet.

 

Endre til bedriftsprofil
Picture borrowed from Iconosquare

 

Hvordan endre Instragramkontoen til bedriftsprofil

 

1: Gå til profilen din, og trykk på administrasjonshjulet ( oppe til høyre)

Instagram-Switch-to-a-Business-Profile-337x600

 

2: Velg: «Endre til bedriftsprofil»

18 aug main-qimg-5dd092f71e7f32002c03e6e9af8cfffd

 

3: Autorisere bedriftens Facebook- konto

Instagram-for-Business-Switch-to-Business-Profile

 

4: Legg til kontaktinformasjon

Ønsker du henvendelser via mail, telefon eller veibeskrivelse? Velg de to viktigste kontaktkanaler for din virksomhet.

igbusiness-800x474

 

5: Klikk på «få vite mer» 

Lær mer om nyheten kategorisert 1: Instagram for bedrifter, 2: Bedrift profil, 3: Innsikt og 4: Annonsering og markedsføring. Deretter er det bare å sette igang med å bygge bedriften din via Instagram.

Image-de-Jessica-Hubert16

 

 

Hvorfor endre instagramkontoen til bedriftprofil?

Du kjenner til fordelene ved Facebook- bedriftsside, VS din private side? Oppdaterer du til bedriftsprofil, vil det gi markedsmuligheter private kontoer selvsagt ikke har. Kontakt knappen er helt fantastisk, i tillegg til et analyseverktøy som gir innsikt i virksomhetens kommunikasjon via Instagram( samt følgernes respons) Dette er GULL VERDT . Fremdeles ikke overbevist? Les våre tre fordeler med bedriftsprofil, og vi garanterer du vil begeistres:

 

1: Synliggjør bedriften

Kontaktknappen forenkler mulighet for å ta kontakt. Tidligere måtte kunder klikke på link til nettside. Dess større byttekostnader, dess mindre effekt. Vi tror handlingsknappen gir mer salg. Så raskt knappen er lagt til, vil en enkelt klikke på knappen, og velge om de vil ringe, sende e- mail eller besøke bedriften din.

 

En kontakt knapp gir også mulighet til å benytte de 150 tegnene i bio til annen info enn kontakt- info. Kanskje en selgende tekst som skiller seg ut fra konkurrentene vil gi større effekt?

Geolokasjon vil også gi store muligheter innenfor targeting.

 

2: Tilgang til analyser

Instagram er en av de siste platformer som gir tilgang på dette, og vi i Mana som baserer våre anbefalinger på reell innsikt, roper et høyt hurra for dette! Tidligere har slik innsikt kun vært tilgjengelig via 3. parts tjenester som kostet ekstra. Dette er derfor en STOR fordel for alle bedrifter, og ene og alene god nok grunn til å ta deg bryet med å sette opp bedriftskontoen.

Analysene finner du under «Bedrifts egenskaper» og «innsikt». Her kan du gå inn og få en oversikt over følgere, topp poster samt ulike tilbakemeldinger- siste uken. Vi venter i spenning på tilgang til dette.

 

Instagram-Insights-Section

 

3: Annonsering

Har du forsøkt annonsering på Instagram? Da vet du isåfall at annonser blir opprettet via bedriftens Facebook-konto. Ved oppgradering til bedriftskonto på Instagram, kan du enkelt promotere ved å klikke på posten, samt velge «promotere». Enkelt- greit og helt genialt. Her kan også målgrupper og synlighet velges, og dette anbefaler vi virkelig å ha en god strategi på.

 

Instagram-Ads-Click-Promote-1

Husk at Instagrams algorytmer endrer hvordan og når følgerne ser ditt innhold. Innsikt er kritisk viktig, og analyseverktøyet gir enkelt informasjon om hva som fungerer og hva som ikke gir like stor effekt. Du kan nå skape en bedriftsprofil som oppnår mye større synlighet og bedre effekt.

Bruk verktøyene aktivt, og se hvor mye du får igjen for innsatsen. Vi anbefaler å promotere en av de beste posteringer bedriften har gjort som del av å øke synligheten. Kontakt knappen gjør det videre enkelt for kunder å ta kontakt, og dette kan igjen føre til høyere omsetning grunnet en målrettet og smart Instagramstrategi. 1-2-3 klar?

 

 

Er du usikker på hvordan du får best effekt av Instagram- profilen din? Ta kontakt med oss. Vi kan bistå i hele eller deler av markedsføringen, og har dyp innsikt i Instagram og hvordan en oppnår effekt, samt når ut til rett marked. Ta kontakt  For uforpliktende prat

 

Ønsker du å lære mer om hashtags? Hashtags på Instagram

 

Mer info om bedriftsprofil HER

 

Ønsker du hjelp? Ring 98 21 69 35 idag

 

Hilsen Team Mana

 

 

Visste du at vi har over 20 års ledererfaring, kompetanse på masternivå og  dyp innsikt innenfor kommunikasjonsfaget og digitale kanaler i særdeleshet? Vi vet hvor skoen trykker og er opptatt av effekt på bunnlinjen i kampanjer og strategier som utføres av oss. Vi er et nytt byrå men overhodet ikke lettvektere. Prøv oss du også

Vi skaper engasjement for din merkevare i digitale kanaler
Vi skaper engasjement for din merkevare 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *