Kampanje

 Tid – Synlighet – Kvalitet- Kunnskap- Kontroll – Tillit – Trygghet

TA FERIE MED GOD SAMVITTIGHET

Føler du at tiden ikke strekker til, at det er så mye du ønsker å gjøre men det aldri blir nok tid? Har du ikke nok kunnskap om digitale kanaler og hvordan utnytte alle muligheter som finnes i sosiale medier? Har dere ikke kapasitet til å besvare alle henvendelser og synes det er en utfordring at kunder nå også kontakter dere via sosiale medier? Skulle du egentlig ønske noen kunne ta seg av denne jobben på en skikkelig måte?

Mana Communication tilbyr et helt team av kunnskap, til prisen av en ressurs, og tilpasser tilbudet etter din bedrifts behov og budsjett. Sammen finner vi løsninger som skaper sterk synlighet og et høyt engasjement. Vi håndterer kundekommunikasjonen i sosiale medier 24/7, 365 dager i året og har spisskompetanse på markedsføring i sosiale medier.

( Evt som en tekst i en ramme på siden)

Kunder er aktive i sosiale medier i ferietiden. Da må også bedriften være tilstede. Stress ned og ta ferie med god samvittighet – La Mana Håndtere markedsføringen i sommer, slik at du kommer hjem til fornøyde kunder og god synlighet. Vårt team har høy ekspertise og rett kunnskap og KAN algoritmer og hva som skal til for å skape en sterk digital tilstedeværelse

5 fordeler ved å la oss ta oss av jobben for dere:

Legg på videoen ( Kan sende deg bilder om du får til å lage med lay out på topp med et bilde istedenfor Manas meny)

Knapp til “kontakt oss” og direkte link til mail: kontakt@manacommunication.no