Om oss

Møt Team Mana

Skulle du ønske du hadde en markedssjef med digital spisskompetanse?Teamet består av en kreativ gjeng med kompetanse innenfor sitt fagfelt.  Hos oss er hver eneste kunde viktig,  med fokus på service og kvalitet i alle ledd. Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

 

Line Charlotte Johnsen Rolfsnes
FOUNDER/CEO
Tommy Løvaas
Kreatør
Camilla Solberg
Digital kommunikasjonsrådgiver / kreatør
Karen Ingvaldsen
Digital designer / Kreatør
Steffen Lehmann
Digital markedsfører/ visuelt innhold

Showreel 2018

Showreel 2017

Betydningen av Mana

Ordet Mana er essensielt i våre grunnverdier. Det står for slagkraftig, effektivitet og en sterk indre kraft:

Vi er kraftfulle, og effektive og når merkevarens indre kjerne, samt kommuniserer kjernekvalitetene ut til kundene. Vi synliggjør en merverdi – en indre mening ved å benytte merkevaren. Vi skaper engasjement og setter fotspor i den digitale jungelen.

Vi er opptatt av et godt samarbeid og dialog, har høy tilgjengelighet og holder det vi lover. Samarbeider du med oss, vil du oppleve at vi er ærlige og pålitelige, lydhøre og ydmyk. Det er viktig at du kan stole på oss.

Vi skaper attraktive uttrykk og strategier for våre kunder, og måler kontinuerlig hva vi gjør, for hele tiden å levere det mest fristende og visuelt beste produktet.

Vår faglige tygde og varierende bakgrunn kombinert med et stort nettverk,  gjør at vi kan sette oss inn i våre kunders utfordringer.

Vi er kreative – på grensen til det ekstreme.  Vi går sjelden i opptråkkede stier, og har kreative idemyldringer med hele teamet underveis i alle kundeprosesser. Vi er grundige i analysene for å sikre at anbefalingene vi kommer med er essensiell for våre kunder.

Digitale medier forandrer seg hele tiden. Vi brenner for faget, og er hele tiden oppdatert på de siste trendene og forskning innen digital kommunikasjon. Vi har solid kunnskap og stor egeninteresse innenfor sosiale medier. Vi etterstreber oss å alltid være et hestehode foran våre konkurrenter, og deler fersk kunnskap med våre kunder.

Hva er Mana gode på?

Vår spisskompetanse er hvordan du benytter sosiale medier for å bygge en sterk merkevare. Produkter: Innsikt, kreativ ide/ kampanje, utarbeidelse av markedsstrategier, design/ foto, annonsering i digitale kanaler, PR og mediehjelp, content marketing og innholdsproduksjon/ tekstarbeid. Vi tar fatt på hver eneste henvendelse med største ydmykhet og iver.

Vi er grundige og profesjonelle, og har knyttet til oss de beste samarbeidspartnere.  Dette gir oss de beste analyseverktøyene, den beste søkeordsoptimaliseringen, foto/film og animasjon av ypperste klasse. Innsikt er selve nøkkelen for å skape en effektfull markedsstrategi, og dette er en av våre kjernekompetanser. Ta kontakt for et uforpliktende møte. 

Lokal beliggenhet, bred kunnskap

Mana har kontorer i Kanalveien, en sentral beliggenhet kun 5 minutter fra Bergen sentrum.  Men vår brede kunnskap og nedslagsfelt gjør likevel til at vi kan tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset det markedet nettopp du sitter i. Sving innom oss for en kopp kaffe, eller ring oss for en hyggelig prat.

Vår kompetanse kan bli din rikdom.