Om oss

Møt Team Mana

Skulle du ønske du hadde en markedssjef med digital spisskompetanse?
Teamet består av en kreativ gjeng med kompetanse innenfor sitt fagfelt.  Hos oss er hver eneste kunde viktig,  med fokus på service og kvalitet i alle ledd. Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Line Charlotte Johnsen Rolfsnes
FOUNDER/CEO
Camilla Solberg
Digital kommunikasjonsrådgiver / kreatør
Denise Andersen
Markedsfører
Steffen Lehmann
Digital markedsfører
Natasha Grimstad
Illustratør
Deg?
Ønsker du å bli en del a teamet? Send oss en åpensøknad da vel

Showreel 2018

Showreel 2017

Betydningen av Mana

Ordet Mana er essensielt i våre grunnverdier. Det står for slagkraftig, effektivitet og en sterk indre kraft:

Vi er kraftfulle, og effektive og når merkevarens indre kjerne, samt kommuniserer kjernekvalitetene ut til kundene. Vi synliggjør en merverdi – en indre mening ved å benytte merkevaren. Vi skaper engasjement og setter fotspor i den digitale jungelen.

Vi er opptatt av et godt samarbeid og dialog, har høy tilgjengelighet og holder det vi lover. Samarbeider du med oss, vil du oppleve at vi er ærlige og pålitelige, lydhøre og ydmyk. Det er viktig at du kan stole på oss.

Vi skaper attraktive uttrykk og strategier for våre kunder, og måler kontinuerlig hva vi gjør, for hele tiden å levere det mest fristende og visuelt beste produktet.

Vår faglige tygde og varierende bakgrunn kombinert med et stort nettverk,  gjør at vi kan sette oss inn i våre kunders utfordringer.

Vi er kreative – på grensen til det ekstreme.  Vi går sjelden i opptråkkede stier, og har kreative idemyldringer med hele teamet underveis i alle kundeprosesser. Vi er grundige i analysene for å sikre at anbefalingene vi kommer med er essensiell for våre kunder.

Digitale medier forandrer seg hele tiden. Vi brenner for faget, og er hele tiden oppdatert på de siste trendene og forskning innen digital kommunikasjon. Vi har solid kunnskap og stor egeninteresse innenfor sosiale medier. Vi etterstreber oss å alltid være et hestehode foran våre konkurrenter, og deler fersk kunnskap med våre kunder.

Hva er Mana gode på?

Vår spisskompetanse er hvordan du benytter sosiale medier for å bygge en sterk merkevare. Produkter: Innsikt, kreativ ide/ kampanje, utarbeidelse av markedsstrategier, design/ foto, annonsering i digitale kanaler, PR og mediehjelp, content marketing og innholdsproduksjon/ tekstarbeid. Vi tar fatt på hver eneste henvendelse med største ydmykhet og iver.

Vi er grundige og profesjonelle, og har knyttet til oss de beste samarbeidspartnere.  Dette gir oss de beste analyseverktøyene, den beste søkeordsoptimaliseringen, foto/film og animasjon av ypperste klasse. Innsikt er selve nøkkelen for å skape en effektfull markedsstrategi, og dette er en av våre kjernekompetanser. Ta kontakt for et uforpliktende møte. 

Lokal beliggenhet, kompetanse, erfaring

Vi har kontor i Kanalveien 60, en sentral beliggenhet kun 5 minutter fra Bergen sentrum.  Vår spisskompetanse er markedsføring i sosiale medier, og hvordan bygge en sterk merkevarer ved benyttelse av digitale kanaler. Vi har  formell kompetanse på masternivå innenfor komunikasjon, strategi, design, innovasjon og ledelse, og brede kunnskap innenfor ulike bransjer. Vi kan tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset det markedet nettopp du sitter i, og har meget gode resultater å vise til. Velkommen til en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Vi går den ekstra milen for hver eneste kunde – Våre Manakunder er unike for oss.