Om oss

Møt Team Mana

Skulle du ønske du hadde en markedssjef med digital spisskompetanse?
Teamet består av en kreativ gjeng med solid kompetanse innenfor de fagfelt vi leverer. Hos oss er du ikke bare en kunde, men skal føle deg som kunde nummer 1.

Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Aurora Pallesen
Digital Markedsfører/ Grafisk Designer
Line Charlotte Johnsen Rolfsnes
FOUNDER/CEO OG STRATEGISK RÅDGIVER/ANNONSERING
Camilla Solberg
Digital kommunikasjonsrådgiver / kreatør
Denise Andersen
Digital Markedsfører/Mediegrafiker
Steffen Lehmann
Digital markedsfører
Natasha Grimstad
Illustratør/annonsering
Deg?
Ønsker du å bli en del a teamet? Send oss en åpensøknad da vel

Rebranding Tide Reiser

Kundecase | Sletten Senter

Betydningen av Mana

Mana er essensielt i våre grunnverdier. Det står for slagkraftig, og en sterk indre kraft:

Vi har over 20 års strategisk kompetanse, som benyttes i identifiseringen av merkevarens indre kjerne. Sammen legger vi opp kommunikasjonsform som forsterker kjernekvalitetene ut til deres relevante kunder. Vi synliggjør en merverdi – en indre mening ved å benytte merkevaren deres. Vi skaper engasjement og setter fotspor i den digitale jungelen. Dette er vår merkevarelovnad. 

Vi er opptatt av et godt samarbeid og dialog, har høy tilgjengelighet og holder det vi lover. Samarbeider du med oss, vil du oppleve at vi er ærlige og pålitelige, lydhøre og ydmyk. Det er viktig at du kan stole på oss.

Vi skaper attraktive uttrykk og strategier for våre kunder, og måler kontinuerlig hva vi gjør, for hele tiden å levere det mest fristende og visuelt beste produktet.

Vår faglige tygde og varierende bakgrunn kombinert med et stort nettverk,  gjør at vi kan sette oss inn i våre kunders utfordringer.

Vi er kreative – på grensen til det ekstreme.  Vi går sjelden i opptråkkede stier, og har kreative idemyldringer med hele teamet underveis i alle kundeprosesser. Vi er grundige i analysene for å sikre at anbefalingene vi kommer med er essensiell for våre kunder.

Digitale medier forandrer seg hele tiden. Vi brenner for faget, og er hele tiden oppdatert på de siste trendene og forskning innen digital kommunikasjon. Vi har solid kunnskap og stor egeninteresse innenfor sosiale medier. Vi etterstreber oss å alltid være et hestehode foran våre konkurrenter, og deler fersk kunnskap med våre kunder.

Strategi, performance og innhold

Vi vet hvordan du benytter sosiale medier for å bygge en sterk merkevare, og holder oss kontinuerlig oppdatert for å alltid levere kvalitetsinnhold for våre kunder. Vi har også solid kompetanse på annonsering, med hovedvekt på sosiale medier og Google Ads. Med en strategisk tilnærming, skreddersyr vi avtaler til hver enkelt kunde. Fra små til store budsjetter.

Hovedprodukter: Strategisk rådgivning, innhold og drift av sosiale medier, kampanje, markedsstrategi, konseptutvikling, design/ foto, reels/video, annonsering i digitale kanaler, tekst, PR og mediehjelp. Vi tar fatt på hver eneste henvendelse med største ydmykhet og iver. Det skal være gøy å arbeide med oss.

Vi er grundige og profesjonelle, og har knyttet til oss de beste samarbeidspartnere.  Dette gir oss de beste analyseverktøyene, den beste søkeordsoptimaliseringen, foto/film og animasjon av ypperste klasse.

Innsikt er selve nøkkelen for å skape en effektfull markedsstrategi, og dette er en av våre kjernekompetanser.

Som sertifisert digitalt byrå, tilfredsstiller vi kvalifikasjonskravene.  Det innebærer at byrået opererer uavhengig og objektivt, at det tilbyr kvalifisert bemanning og at det drives i samsvar med god forretningsskikk og Kreativt Forums etiske retningslinjer. Hos oss går vi aldri på akkord med kvalitet.  Se mer her: 

Ta kontakt for et uforpliktende møte om hvordan vi kan få din bedrift til å skinne. 

Lokal beliggenhet, kompetanse, erfaring

Vi har kontor i Strandgaten 59, i Bergen sentrum.  Vår spisskompetanse er markedsføring i sosiale medier, og hvordan bygge en sterk merkevarer ved benyttelse av digitale kanaler. Vi har  formell kompetanse på masternivå innenfor komunikasjon, strategi, design, innovasjon og ledelse, og brede kunnskap innenfor ulike bransjer. Vi kan tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset det markedet nettopp du sitter i, og har meget gode resultater å vise til. Velkommen til en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Vi går den ekstra milen for hver eneste kunde – Våre Manakunder er unike for oss.