Elisabeth Beeder

Digital markedsfører og kreatør

 

Elisabeth@manacommunication.no

Elisabeth er flink til:

 

 

Sosiale medier

Innholdsproduksjon

Innsikt

Foto

Videoredigering

Konseptutvikling

Kommunikasjon

Strategisk planlegging

Pliktoppfyllende, faglig dyktig, og med høy kompetanse på sosiale medier. Elisabeth startet i Mana i oktober, men har allerede bevist dyktighet og kvalitet i samtlige leveranser. Selv om hun er ny i Mana, er hun ikke uerfaren. 

 

Elisabeth har en bachelor i PR & Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI. Og fikk i tillegg praktisk erfaring i Kommunikasjonsutvalget og styret til PR-linjen under sitt studie. Hun har også flere års relevant erfaring fra andre byråer, og har arbeidet i PR- og medieavdelingen i TV2. 

 

En strukturert, nysgjerrig, detaljorientert og kvalitetsbevisst kvinne, som er dyktig på sosiale medier, og som alltid holder seg faglig oppdatert. Hun leverer innhold som engasjerer og elsker å holde seg oppdatert på trender. 

 

Elisabeth er servicemindet og har en utpreget «ja innstilling». Hun leverer  kreative ideer og er en god ressurs i workshops, strategisk planlegging og konseptutvikling. Hun benytter innsikt aktivt for å alltid jakte potensiale, og er god på innholdsproduksjon. Ta gjerne kontakt for en workshop – du vil garantert gå ut derfra med sekken full av nye ideer for å styrke merkevaren din.

….