Denise Andersen

Digital markedsfører og mediegrafiker

 

Denise@manacommunication.no

Sosiale medier

Innholdsproduksjon

Visuelt design (foto, video, grafisk, animasjon)

Konseptutvikling

Merkevarebygging 

Strategi

Denise leverer aldri noe halvveis. Hun elsker å arbeide kreativt, lærer raskt og leverer prosjekter som imponerer. Hun startet sin karriere i Mana som intern høsten 2020 og viste oss raskt at dette ikke var en ressurs vi burde glippe etter at internshipet gikk ut. Tiltross for pandemi, fikk hun derfor tilbud om fast stilling.

Denise har dobbel kompetanse, med svennebrev som mediegrafiker samt en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI Bergen. Under studiet var hun også grafisk designer og fotograf for kommunikasjonsutvalget(2 år), samt assisterende kommunikasjonsansvarlig i sitt første år. Verv som viser hennes faglige interesse og ansvarlighet.

 

Hun har et særegent øye for detaljer, og leverer visuelt og grafisk arbeid i stjerneklasse. I tillegg er hun kreativ og leverer kommunikasjonsløsninger som imponerer.

 

Hun tar ansvar, holder alltid frister, og har stor arbeidskapasitet med sansen for å løse komplekse oppgaver og faglige utfordringer. Denise er rett og slett en stjerne som har høy kompetanse på konseptutvikling, strategi,  foto, innhold i sosiale medier, visuelt design og merkevarebygging. Dette har derfor gitt henne ansvaret for noen av våre største kunder.