Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

 

Personopplysninger er enhver informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson.

Under finner du informasjon om hvordan vi i Mana Communication benytter oss av personopplysninger. Du vil aldri gi fra deg identifiserbare personopplysninger uten et samtykke i forkant.

Vi har gjort vårt beste for å forklare dette på en kortfattet og enkel måte. Hvis du skulle ønske mer informasjon eller du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss ved å sende en epost til kontakt@manacommunication.no, eller sende inn et skjema via våre nettsider.

Hvis vi skulle gjøre større endringer av våre retningslinjer for personvern, vil vi gi deg beskjed. Om nødvendig vil vi også be om din godkjennelse.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Personvernerklæringen gjelder bruk av våre produkter og tjenester, samt besøk på våre nettsider fra og med 01.07.2018.

 

 

Mana Communication er behandlingsansvarlig av personvernsopplysningene dine.

 

 

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev,  bestille informasjonsmateriell og brosjyrer.

Vi vil bruke opplysningene om deg til noen av de følgende formålene:

 

 

Personopplysninger er enhver informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson.

Lokaliseringsdata er alle de opplysningene som angir den geografiske posisjonen til din enhet som bruker nettet. Har du på GPS og benytter deg av tjenester som Facebook og liknende, gjør at du oppgir lokaliseringsdata.

Anonymiserte opplysninger er opplysninger hvor vi har fjernet de opplysningene som gjør at en kan identifisere deg som enkeltperson. Resultatet er at du blir beskrevet på en mer generisk måte i våre systemer, eksempelvis: mann, 25 år gammel, Bergen.

Behandling av personopplysninger er enhver form for bruk av personopplysninger. Med bruk mener vi innsamling, lagring, endring, målretting, og sletting. Alle innsamlede personopplysninger gjennom forskjellige aktiviteter er forbeholdt eget bruk og vil ikke distribueres.

Cookies, informasjonskapsler på norsk, er små digitale datapakker som lagres i din nettleser. Disse samtykker du til gjennom din benyttede nettleser.

Script er koder som kjøres ved innlasting av en side eller klikk på en knapp.

 

 

Personlig identifiserbar informasjon

Mana behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke-personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger: 

 

Webanalyse og cookies

Mana samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på manacommunication.no. Vi bruker vanlige Internett-teknologier, blant annet Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare (for eksempel ”Microsoft Internet Explorer”), skjermoppløsning og avsendernettside. 

Vi plasserer i all hovedsak informasjonskapsler på datamaskinen din for å føre statistikk over bruken av nettstedet. Disse dataene gir oss et samlet inntrykk av hvordan nettstedet blir brukt. Statistikken som informasjonskapslene genererer, bruker vi til å forbedre nettstedet.

“Cookies” er små informasjonskapsler (tekstfiler) som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid. Manacommunication.no bruker følgende cookies (informasjonskapsler): 

Vi bruker informasjonskapsler og script til følgende formål:

Informasjonskaplser og script blir benyttet gjennom:

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Enkelte cookies lagres så lenge nettleseren er åpen, mens andre lagres lenger. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

 

 

Informasjonen som vi registrerer om deg som bruker eller kunde benyttes til salg- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker både personopplysninger og anonymiserte data for salg- og markedsføringsaktiviteter. Disse aktivitetene inkluderer for eksempel:

 

 

Mana Communication innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 15 år.

 

 

Dette gjøres for å optimere konverteringen på nettstedet, forbedre nettstedet og drive målrettet markedsføring. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som plasseres av andre. Dette kan være firmaer som hjelper oss med å måle, analysere og styre tjenester, annonser og innhold.

Vi vil ikke dele personopplysninger med våre distribusjonspartnere i større utstrekning det som er nødvendig for å fullføre formålet, for eksempel utsending av brosjyrer og nyhetsbrev. 

Mana har kontraktfestet at våre leverandører eller partnere ikke kan bruke eller oppgi dine personopplysninger til andre formål uten tillatelse.  Disse har også signert taushetserklæring.

 

 

Hvis du vil begrense, eller reservere deg mot bruk av informasjonskapsler vi lagrer, kan du endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du oppleve at enkelte tjenester og funksjoner ikke kan brukes. Dette kommer av at informasjonskapslene må lagre valgene dine for å fungere.

Du kan unngå å bruke informasjonskapsler, og du kan også fjerne eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen. Hver nettleser har sin egen fremgangsmåte for å unngå informasjonskapsler. Se neste avsnitt for hvordan du kan reservere deg for bruk av kapsler. Der finner du lenker til forklaringer på hvordan du fjerner og blokkerer informasjonskapsler i forskjellige nettlesere.

Under finner du linker til instruksjoner for de mest brukte nettleserne:

Googles fremgangsmåte for å fjerne informasjonskapsler

Fremgangsmåte for å fjerne og blokkere informasjonskapsler i Firefox

Fremgangsmåte for å fjerne og blokkere informasjonskapsler i Google Chrome

Fremgangsmåte for å fjerne og blokkere informasjonskapsler i Internet Explorer 7, 8 og 9

 

 

Du har rett til å:

Alle personer som spør, har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Mana har gitt informasjonen i denne erklæringen. 

Hvis Mana behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger.  Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be Mana rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten.  For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet, men også dersom vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Andre personopplysninger som ikke er knyttet til et aktivt abonnement vil bli slettet senest etter ett år.

 

 

Mana Communication kan benytte opplysningene som vi samler om deg når vi har grunn til å tro at det er nødvendig å identifisere, kontakte, eller ta rettslige skritt mot personer eller selskaper som kan skade deg, oss, eller andre. Vi kan også avsløre din informasjon når vi mener loven krever det.

 

 

Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen. 

Mana Communication er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Oslo i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.

 

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics