Performance

Vi leverer performance marketing (digital markedsføring) som gir økt omsetning for våre oppdragsgivere. Vi har mange års kompetanse, og arbeider kontinuerlig med å spisse målgrupper, lage fristende kommunikasjonsformer, A/B teste og optimalisere. Vi har spesialisert oss på nettbutikker og onlinebedrifter, og setter opp salesfunnels og automatiske prosesser, i tillegg til ordinære kampanjeoppsett og salgsannonser. 


Vår viktigste motivasjon er å skape kampanjer og annonseresultater som begeistrer kundene våre. Vi er tett på alle pågående kampanjer. Med annonseovervåkning seks dager i uken, tror vi det er noe av det ypperste du finner i bransjen. Med faste kundekontakter hos både Meta og Google, kan du være trygg på at dere er i de beste hender. 

Vi kan blant annet
hjelpe deg med

Annonsering i sosiale medier

Sosiale medier gir muligheten for svært treffsikker annonsering. Vi har spisskompetanse og utfører resultatbaserte annonser i sosiale medier. Enten det er salg av varer og tjenester, påmelding til onlinetjenester, nettbutikksalg eller merkevarebygging. Vi utvikler kundematch, sporer og optimaliserer, for å treffe akkurat de kundene som ønsker å konvertere. Mange års erfaring, solid kompetanse og høy tilgjengelighet. Annonseovervåkning 7 dager pr uke. La oss skape resultater som begeistrer. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Google Ads

Vi arbeider tett på alle kundekontoene, med kontinuerlig overvåkning og optimalisering av alle ads – seks dager i uken. Vi setter opp Google kontoer, og ivaretar totaldrift av alle Google aktiviteter. Har dere nettbutikk, må Google Merchant Center implementeres. Dette hjelper vi med. 

 

Arbeidet er ikke ferdig når kampanjen er lansert; det er ofte da jobben begynner! Vi må teste, analysere, justere og tilpasse andre faktorer basert på resultatene som kampanjen leverer. Annonsering på Google er særdeles effektivt dersom man arbeider kontinuerlig med Google Ads, og som forsterker til andre aktiviteter.

 

Nettbutikk

Vi har spesialisert oss på nettbutikker, og arbeider kreativt med å identifisere de målgrupper som gir best effekt, samt kombinasjon av kampanjetyper som får kundene gjennom hele kundereisen fra oppmerksomhet til kjøp. Vi setter opp sporing integrert mot sosiale medier og Google. Vi setter opp Instagram Shop og Facebook Butikk for best mulig effekt av nettbutikken. La oss hjelpe dere å vokse.

Måling/statistikk

Dersom du skal bygge et hus, må du starte med grunnmuren. Innsikt er selve fundamentet i enhver merkevare og bør ikke oversees. Vi elsker statistikk, og har investert i bransjens beste systemer, som kombineres og brukes aktivt for å måle før, under og etter kampanjer og prosjekter. Vi tilpasser våre rapporter til ethvert kundeprosjekt.

Kampanjeplanlegging

Har dere en lansering, viktig sesong eller annet dere ønsker å synliggjøre? God kampanjeplanlegging gir bedre resultater! Vi detaljplanlegger, setter tydelige mål sammen med dere, og matcher ulike aktiviteter som skal trigge kundene i de ulike fasene. Vi setter budsjett, spisser målretting og planlegger kombinasjonen av medier og kreative PR stunt for best synliggjøring og effekt. Kontakt oss! Vi elsker å lage kampanjer som blir lagt merke til.