Den Gode Matopplevelsen

Kunde

Det Gode Selskap

 

Prosjekt

Markedsavdeling til utleie:  strategi, analyse, innhold, sosiale medier, nyhetsbrev, design, artikler, kundedialog,  annonsering, Google Ads

 

Tidspunkt

Oktober 2016 – d.d

Det Gode Selskap er en catering og selskapsserviceleverandør som garanterer en god matopplevelse. Siden 2016 har de vært kunde hos Mana, der vi fungerer som markedsavdeling til utleie med satsning på sosiale medier, digitalisering, strategi og strategisk rådgivning. Et samarbeid som har bygget seg tettere gjennom årene, der vi håndterer all kommunikasjon. design, annonsering, sosiale medier og er en tett sparringspartner i markedsutvikling og strategiske vurderinger.  

Oppgaven

Det Gode Selskap er et cateringselskap i Bergen som fokuserer på catering av høy kvalitet og store cateringleveranser som krever mye logistikk. De kom til oss i 2016 og ønsket forsterket synlighet og hjelp til å utnytte digitale løsninger til å bygge en sterkere brand. Vi fikk da i oppgave å lage en oppdatert strategi, med markedsanalyse, målgruppeidentifisering og kanalstrategi. Deretter å omforme strategien i praksis gjennom rett bruk av sosiale medier og andre forsterkede aktiviteter og stunts. 

Løsningen

En av våre hovedoppgaver for Det Gode Selskap har vært å hjelpe til med strategiske løsninger og markedsutvikling som vil styrke merkevaren.

 

Deres kjerneverdier er at de leverer kvalitet i alle ledd, benytter de beste råvarer og er en garantist for gode matopplevelser. Vi ønsket derfor å bygge videre på disse verdiene, ved å spille på “Den Gode Matopplevelsen” på tvers av alle deres kanaler.

 

Videre har vi stått for all markedsføring på både Instagram og Facebook, samt nyhetsbrev og artikler i viktige sesonger. I tillegg til kreative stunts, kampanjer og annonsering i sosiale medier og Google Ads.

 

I sosiale medier har målet vært å bygge engasjement, øke lojaliteten, fremme deres tjenester samt bygge videre på konseptet om “Den Gode Matopplevelsen”. Dette er gjort ved hjelp av foto, grafikk og tekst i både innlegg og stories på de ulike kanalene, for å posisjonere Det Gode Selskap som det naturlige 1. valget til å håndtere ditt neste selskap. 

 

Vi setter stor pris på samarbeidet med Det Gode Selskap, og har fra høsten 2022 oppgradert avtalen til totanhåndtering av all markedsføring – i alle kanaler, samt satsning på video, reels og foto fra events og oppdrag. Følg med videre, og om du er i Bergen: Bestill maten fra Det Gode Selskap. Du vil garantert få en god matopplevelse. 

«Det Gode Selskap startet samarbeidet med Mana i november 2016. Dette har vært en berikelse for Det Gode Selskap. Mana er nytenkende, kunnskapsrik og hardt arbeidende. Med sin evne til raskt å forstå våre ideer, sette seg inn i bedriftens mål og strategi, er Mana også blitt en viktig sparringspartner. Samarbeidet har gitt oss en styrket merkevare og økt omsetning. Vi anbefaler Mana for alle som ønsker en sterk digital synlighet.»

 

Gunnar Anthun, eier.

Innhold

Casevideo

Flere prosjekter

Nabolagssenteret

Fedon Helse

Et digitalt samfunn