Om oss

Mana blir til

En mangeårig drøm har gått i oppfyllelse, og endelig er vi klar for å hjelpe andre bedrifter til å nå frem i jungelen av kommunikasjon og inntrykk som vi alle bombarderes med daglig. Vi leverer innhold som gir en dypere mening og er opptatt av å skape engasjement gjennom benyttelse av de store mulighetene som ligger i digitale kanaler og korrekt kommunikasjon som gir resultater.

Betydningen av Mana

Ordet Mana er essensielt i våre grunnverdier. Det står for slagkraftig, effektivitet og en sterk indre kraft:

Vi er kraftfulle, og effektive og når merkevarens indre kjerne, samt lykkes i å kommunisere dette ut til kundene. Vi synliggjør en merverdi – en indre mening ved å benytte merkevaren. Vi skaper engasjement og setter fotspor i den digitale jungelen.

Vi er god på samarbeid og dialog, har høy tilgjengelighet og holder det vi lover. Vi er ærlige og pålitelige, lydhøre og ydmyk. Du kan stole på oss.

Vi skaper attraktive uttrykk og strategier for våre kunder, og måler kontinuerlig for å hele tiden levere det mest fristende og visuelt attraktive produktet som engasjerer.

Vår faglige tygde og varierende bakgrunn kombinert med et stort nettverk og lang ledererfaring gjør at vi kan sette oss inn i våre kunders utfordringer.

Vi er ekstremt kreative og er opptatt av å tråkke nye spor. Vi går sjelden i opptråkkede stier, og har kreative idemyldringer med hele teamet underveis i enhver kundeprosess. Vi er grundige i analysene for å sikre at våre anbefalinger er essensiell for våre kunder.

Vi leser oss opp, og er hele tiden oppdatert på siste trender og forskning innen design og digital kommunikasjon. Vi har solid kunnskap og stor egeninteresse innenfor sosiale medier. Vi etterstreber oss å alltid være et hestehode foran våre konkurrenter, og deler vår ferskeste kunnskap med våre kunder.

Hva er Mana gode på?

Vår ekspertise ligger innenfor kommunikasjon i digitale medier, analyser, kreativ ide, utarbeidelse av markedsstrategier, PR, kampanjeplanlegging, produksjon av innhold i sosiale medier og å benytte digitale muligheter for å nå frem. Vi er dedikerte til alle typer oppdrag og tar fatt på hver eneste henvendelse med største ydmykhet og iver.

Vi er grundige og profesjonelle, og har knyttet til oss bransjens beste samarbeidspartnere som også er innovative og nytenkende. Dette gir oss de beste analyseverktøyene som er tilgjengelig, den beste søkeordsoptimalisering og de mest kreative visuelle uttrykk. Vi ser helheten og analyserer grundig for å skape korrekt markedsstrategi til din bedrift.

Noen spennende fakta rundt det vi kan hjelpe deg med

Vi kan synse og anta mye, men av og til er det ganske interessant å se på fakta og statistikker bak det vi foretar oss hver eneste dag. Her ser du et utdrag fra noen fakta vi synes er ganske så imponerende!

71
Prosent sier det er mer sannsynlig de handler fra en leverandør med Facebook profil enn fra en uten.
46
Prosent sier de bruker sosiale medier aktivt før de bestemmer seg for å kjøpe fra en leverandør
136 000
Bilder lastes opp til Facebook hvert eneste minutt i døgnet
3
Innholdsmarkedsføring er 3 ganger mer effektiv enn annen markedsføring

Møt våre dyktige ansatte

Mana består av en gruppe svært dedikerte fagfolk som er svært opptatt av å tilby høyeste grad av service og kvalitet på produkt. Vil du komme i kontakt med en av oss direkte? Ta kontakt på telefon eller mail, vi venter på nettopp deg!

Har du lyst å arbeide oppdragsbasert i en spennende grunderbedrift i vekst?
Vi søker faglig flinke og hyggelige mennesker som har god kompetanse på storytelling og visuell kommunikasjon
Er du vår nye innholdsprodusent?
Head of performance marketing- kontakt oss for mer info
Er du vår nye videoekspert?
Head of videoproduction

Lokal beliggenhet, bred kunnskap

Mana har med sin sentrale beliggenhet kun 5 minutter fra Bergen sentrum og langs byens hovedinnfartsåre nærhet til deg som kunde i og rundt Bergen by. Men vår brede kunnskap og nedslagsfelt gjør likevel til at vi kan tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset det markedet nettopp du sitter i. Sving innom oss for en kopp kaffe, og finn ut av hvordan vår kompetanse kan bli din rikdom.