HVORFOR MANA

 

Alle merkevarer har en digital personlighet og stemme. Hva er din?

Vi er inne i en digital revolusjon, og bedrifter må være tilstede i sosiale medier. Det handler om å forsterke kundeopplevelsen. Bygg lojalitet og fokusere på innhold av verdi for kundene dine. En må fremstå som attraktiv i alle kanaler. Er du ikke tilstede i digitale medier, vil du heller ikke vurderes. Vi gjør jobben for deg- markedsavdeling til leie for kortere og lengre oppdrag gir din bedrift lavere kostnader enn å ansette egne markedsansvarlige. Vi har høy ekspertise og et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere som sikrer din virksomhet det beste tilbudet. Det gjør at du og dine medarbeidere kan fokusere på å ta unna økt salg og omsetning, mens vi tar ansvaret for attraktiv kommunikasjon i de kanaler dine kunder treffes best. Vi produserer fristende innhold, skriver blogger med fokus på godt innhold, designer materiell, skaper visuelt attraktive uttrykk og skaper engasjement. Synliggjør din merkevare – etablere deg i sosiale medier, og gi kundene en oppfattelse av bedriften som unik og viktig i digitale medier.  Formidle bedriftshistorien din og skill deg ut gjennom attraktive publiseringer. Vi tilbyr nå også videoproduksjon og fotoarbeid av førsteklasses videoprodusenter og fotografer. Vi bygger en sterk tilstedeværelse i digitale kanaler.

 

sosiale medier

Mana Communication gir bedrifter en attraktiv stemme og en digital personlighet full av karisma som tiltrekker kunder i sosiale medier. La fagfolk gjøre jobben for deg, og bli begeistret over de resultatene vi skaper.

Vi baserer alle våre anbefalinger på dyp innsikt, og er grundig i vårt arbeid, samt måler og tester underveis.

 

Mana Communication ønsker å begeistre. Vår sterke drivkraft er de enorme muligheter som ligger i korrekt kommunikasjonsstrategi og hvor mange som i dag ikke har nok kunnskap om digitaliseringen og sosiale medier.

Vi gir enhver kunde en skreddersydd og korrekt kommunikasjonsstrategi i sosiale og digitale medier basert på grundig analysearbeid. Vi har tilgang på bransjens ypperste analyseverktøy, og tilpasser til hver enkelt kunde.

Vi drifter den digitale strategi, designer kommunikasjonsplaner og tilbyr å ta oss av total og profesjonell kommunikasjon mot kundene i sosiale medier. Vi har høy tilgjengelighet og fokuserer på «det lille ekstra» for av våre kunders kunder skal føle seg spesiell.

Gjennom Content Marketing tilfører vi en attraktiv personlighet og digital karisma – dette bygger lojalitet og skaper en sterk merkeidentitet. Vi benytter visuelle virkemidler, presseomtale og en rød tråd for å forsterke bedriftens tilstedeværelse.

Nøkkelen til suksess ligger i STORYTELLING og ENGASJEMENT: Vi er gode på å bygge en tett kommunikasjon med kundene, i de kanalene og på de tidspunkt de er tilgjengelig. Dette er vår ekspertise.